|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:14 am
wywlok666 Patryk_86 znikam już na trochę hej wszytskim *całuje leżacą na kanapie Fifi ,macha do reszty i znika szybko* *poprawia fryzure i ubranie* kurcze .. nie znosze jak ktoś mnie łaskocze ... papa brzydalu No, aaaak, fifi przy kompie.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:15 am
Wh!sper Ale on jest o 10 lat starszy. gonk I ma przwie 2 metry. gonk Na dodatek ja jestem kurdupel. gonk xp To my mu nastukamy.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:15 am
Christoff_Gangrell Wh!sper Ale on jest o 10 lat starszy. gonk I ma przwie 2 metry. gonk Na dodatek ja jestem kurdupel. gonk xp To my mu nastukamy.... blaugh http://img.photobucket.com/albums/v385/christoff_gangrell/Mykarate.gif a jak... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:17 am
Kopciuszek Niebieski giwbox za 3000g.Sprzedam xp Mam połowę kasy ale i tak na uszka zbieram, więc nie kupie. Apropos, ehem, robimy se gaiowe prezenty na świeta nawzajem, Kamila? eek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:18 am
Wh!sper Kopciuszek Niebieski giwbox za 3000g.Sprzedam xp Mam połowę kasy ale i tak na uszka zbieram, więc nie kupie. Apropos, ehem, robimy se gaiowe prezenty na świeta nawzajem, Kamila? eek whee możemy sobie zrobić. Tylko obowiązuje jakiś limit goldów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:19 am
Kopciuszek Wh!sper Kopciuszek Niebieski giwbox za 3000g.Sprzedam xp Mam połowę kasy ale i tak na uszka zbieram, więc nie kupie. Apropos, ehem, robimy se gaiowe prezenty na świeta nawzajem, Kamila? eek whee możemy sobie zrobić. Tylko obowiązuje jakiś limit goldów? Tak sie wtrace: sadze ze nie powinno byc jakiego kolwiek.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:21 am
Christoff_Gangrell To my mu nastukamy.... blaugh  xp heart Kijem go, kijem. @Kopciuszek: No jakiś limit by się przydał, coś niedrogiego. whee Powiedzmy nie więcej niż 1k, czy mniej? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sprzedam BeeWolf_san'a... nie bity[dziś], lekko się prowadzi, hamulce nie używane [jedynie ręczny intensywnie wyexloatowany], pełne ubezpieczenie i zabezpieczenie, immobilajzer i pełna bajerka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Kopciuszek Wh!sper Kopciuszek Niebieski giwbox za 3000g.Sprzedam xp Mam połowę kasy ale i tak na uszka zbieram, więc nie kupie. Apropos, ehem, robimy se gaiowe prezenty na świeta nawzajem, Kamila? eek whee możemy sobie zrobić. Tylko obowiązuje jakiś limit goldów? Tak sie wtrace: sadze ze nie powinno byc jakiego kolwiek.. razz Ja sie tylko zapytałam. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:22 am
Bede mykał powlu.... crying *pieczęcie* we mgle ukrycie technika we mgle teleportacji *powoli rozpływa się we mgle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:23 am
[szur, szur, szur...] Lecem.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:24 am
Wodzu wywlok666 Patryk_86 znikam już na trochę hej wszytskim *całuje leżacą na kanapie Fifi ,macha do reszty i znika szybko* *poprawia fryzure i ubranie* kurcze .. nie znosze jak ktoś mnie łaskocze ... papa brzydalu No, aaaak, fifi przy kompie.. razz Fifi biggrin a co ? *patrzy podejrzliwie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Tak sie wtrace: sadze ze nie powinno byc jakiego kolwiek.. razz ALe bo ja mam mało goldów, i jak one mi cos za 2k palnie a ja jej za 1 to mi gupio będzie sad heart Papa Chris. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Christoff_Gangrell To my mu nastukamy.... blaugh  xp heart Kijem go, kijem. @Kopciuszek: No jakiś limit by się przydał, coś niedrogiego. whee Powiedzmy nie więcej niż 1k, czy mniej? whee wiesz szczeże powiedziawszy to ja mam tylko 500g ale mam nadzieje że sprzedam tego gifboksa bo chciałam struj mikołaja. ty ustal limit ja sie dostosuje. tylko mi powiedz co chcesz. Byłaś dzisiaj w budzie bo łim była u mnie w budzie i trzy lekcje siedziała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Bede mykał powlu.... crying *pieczęcie* we mgle ukrycie technika we mgle teleportacji *powoli rozpływa się we mgle* *wczesniej zdołala jeszcze go złapac i usciskac* papapap :****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|