|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:41 am
Wodzu Christoff_Gangrell Sayokun wywlok666 DI gi charat ? ech ... >.< ja wymiękam na tym .. chociaż to sailorki mi mózg dopiero wyprały ... a widziałaś di gi charat panyo panyo??? mam tylko 1 odcinek i wystarczy żebym padł sweatdrop oooooooo czyli nowa seria???? hmmm chyba sie tym zainteresuję..... blaugh nieslyszalem, ale ja proponuje obejrzec pierwszy odcinek Sexy commando.. to jest jeszcze glopsze..D: Uuuuuch 3 odcinki i musiełem iść sie leczyć....... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:41 am
Delisa Wodzu Poprostu nic tylko redface redface tio zle czy dobrze? blaugh sliczne.. redface ... dziekuje whee *big przytulas ^_^* Dla ciebie wszystko.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:43 am
Sayokun Lethiel wroocilam.. na chwilq chyba whee ... dopooki mnie nie wygonia ninja 'skrada się od tyłu...' ninja *slyszy kroki* lol ?? O.o *odwraca sie i rzooca fireballkiem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:45 am
wywlok666 Lethiel wroocilam.. na chwilq chyba whee ... dopooki mnie nie wygonia ninja hyhy .. witaj ponownie R80;owa biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:45 am
Lethiel Sayokun Lethiel wroocilam.. na chwilq chyba whee ... dopooki mnie nie wygonia ninja 'skrada się od tyłu...' ninja *slyszy kroki* lol ?? O.o *odwraca sie i rzooca fireballkiem* xd Hmm.. Bywa.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:46 am
Hejka! Co tam u Was slychac? Bylam wczoraj wieczorkiem, ale nikogo juz nie bylo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:46 am
witaj *skok na wodza* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:47 am
tak się męża wita ........ *zaczyna ją łaskotać* *Lethiel chyba wie jakie to jest wesołe razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:47 am
Enter_Sandgirl Hejka! Co tam u Was slychac? Bylam wczoraj wieczorkiem, ale nikogo juz nie bylo.... witaj *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:48 am
Patryk_86 tak się męża wita ........ *zaczyna ją łaskotać* *Lethiel chyba wie jakie to jest wesołe razz * xd ... witaj tatusiu !! *skacze na niego* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:48 am
Enter_Sandgirl Hejka! Co tam u Was slychac? Bylam wczoraj wieczorkiem, ale nikogo juz nie bylo.... *między łaskotkami wita sie* witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:49 am
przyszedł ten zły... dat mins mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:50 am
Kukus przyszedł ten zły... dat mins mi oj jaki tam zly ?? whee *skok na Kukusika* 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:51 am
Lethiel witaj *skok na wodza* whee Witaj, ale uwazaj, bo Say bedzie zly... biggrin [nie, zebym tego nie lubil.. razz -oczywiscie skokow, nie denerwowac Say'a.. biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|