|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:21 am
zniku wink .. papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:21 am
Lethiel zniku wink .. papatki wam papatki sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:22 am
Sayokun Falcone zalozylem se kocie uszka biggrin Jak wygladam question fajnie 3nodding ale postaraj się znalezć inne buty do tego kompletu 3nodding cze teściowo blaugh a witaj witaj drogi zięciu XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:23 am
Lethiel zniku wink .. papatki wam papa :**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:25 am
Lethiel zniku wink .. papatki wam papa sad 'przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:25 am
Witam all!! Wlsnie wpadlem na genialny pomysl [wraz z chrissem], Napadniemy swietego mikolaja... A tak na serio, to macie moze jakies schizowe anime??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:27 am
Wodzu Witam all!! Wlsnie wpadlem na genialny pomysl [wraz z chrissem], Napadniemy swietego mikolaja... A tak na serio, to macie moze jakies schizowe anime?? O.o schizowe czemu mi się od razu di gi charat skojarzyło eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Witam all!! Wlsnie wpadlem na genialny pomysl [wraz z chrissem], Napadniemy swietego mikolaja... A tak na serio, to macie moze jakies schizowe anime?? eeeee .. nie .. ale mam japoński zeschizowany film .... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Battle Royale mianowicie biggrin a jak chcesz już kompletną schizę polecam Sailor Moon Live Action .. pozniej twoje zycie nigdy juz nie bedzie jakie było XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Witam all!! Wlsnie wpadlem na genialny pomysl [wraz z chrissem], Napadniemy swietego mikolaja... A tak na serio, to macie moze jakies schizowe anime?? hejka 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:29 am
Sayokun Wodzu Witam all!! Wlsnie wpadlem na genialny pomysl [wraz z chrissem], Napadniemy swietego mikolaja... A tak na serio, to macie moze jakies schizowe anime?? O.o schizowe czemu mi się od razu di gi charat skojarzyło eek XD Bo potzrebuje na schiz anime maraton, na sylwka.. biggrin Di go charat jest oczywiscie obowiazkowy.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:29 am
DI gi charat ? ech ... >.< ja wymiękam na tym ..
chociaż to sailorki mi mózg dopiero wyprały ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:31 am
Delisa Wodzu Witam all!! Wlsnie wpadlem na genialny pomysl [wraz z chrissem], Napadniemy swietego mikolaja... A tak na serio, to macie moze jakies schizowe anime?? hejka 4laugh *przytulas* Hejas Deli-san Widzialem twoje zdjecie w galeri... razz Poprostu nic tylko redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:33 am
Wodzu Sayokun Wodzu Witam all!! Wlsnie wpadlem na genialny pomysl [wraz z chrissem], Napadniemy swietego mikolaja... A tak na serio, to macie moze jakies schizowe anime?? O.o schizowe czemu mi się od razu di gi charat skojarzyło eek XD Bo potzrebuje na schiz anime maraton, na sylwka.. biggrin Di go charat jest oczywiscie obowiazkowy.. biggrin sprawdź w moim spisie http://www.icpnet.pl/~ukiand/sayokun/mangi.htm jak coś będziesz chciał to się mopżemy wymienić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|