|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:39 am
Vykk hejka wszystkim...co tam slychac?? mam pytanko..czy przymierzalnia dziala?bo nie moge wejsc Słyszałem już dużo o tej przymierzalni , ale nigdy linka na oczy nie widziałem , nawet na starej gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:40 am
Delisa lopata666 czesc co u was ludzie?? smile hejka 4laugh lethii-zaraz ci przesle maila 3nodding a moglabys mi tez przeslas jakie mash rzeczy? wink ten cio jest podany w profile jest niewashny xd .. jak chcesh maila tio cio podam adres.. ale lepiej wyslij PMem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:41 am
Vykk hejka wszystkim...co tam slychac?? mam pytanko..czy przymierzalnia dziala?bo nie moge wejsc *skok na niego* witaj 4laugh mi nie dzialalo ale jush dziala 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:44 am
Nooo , powyłączać mi te Hentaje scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:46 am
nawet nie słyszą , ech , ta dzisiejsza młodzież - ok , ja lecę - na razie wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:47 am
Point.Zer0 nawet nie słyszą , ech , ta dzisiejsza młodzież - ok , ja lecę - na razie wszystkim xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:48 am
Point.Zer0 nawet nie słyszą , ech , ta dzisiejsza młodzież - ok , ja lecę - na razie wszystkim xd papatki sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:49 am
Point.Zer0 Vykk hejka wszystkim...co tam slychac?? mam pytanko..czy przymierzalnia dziala?bo nie moge wejsc Słyszałem już dużo o tej przymierzalni , ale nigdy linka na oczy nie widziałem , nawet na starej gildii xd link jest na topicu z regulaminem thx lethi zaraz sprawdze czy dziala... narka Zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:53 am
Vykk Point.Zer0 Vykk hejka wszystkim...co tam slychac?? mam pytanko..czy przymierzalnia dziala?bo nie moge wejsc Słyszałem już dużo o tej przymierzalni , ale nigdy linka na oczy nie widziałem , nawet na starej gildii xd link jest na topicu z regulaminem thx lethi zaraz sprawdze czy dziala... narka Zero lol.. znowu nie dziala sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:53 am
hmm nie dziala dalej...moze te linki co zamiescila Omega san ulegly przedawnieniu i sa teraz przebieralnie gdzie indziej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:56 am
sorcia ze sie nie odzywalam ale musialam na chwile konczyc xp ale teraz jush jestem xd lethiii jush ci przesylam maila 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:57 am
Delisa sorcia ze sie nie odzywalam ale musialam na chwile konczyc xp ale teraz jush jestem xd lethiii jush ci przesylam maila 3nodding PMa ?? ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|