|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun racja mialem sie ogolic eek kupilem sobie nowa maszynke xd wbiega do lazienki i po chwili wybiega ogolony xp mruuuuuuu 4laugh *skacze na niego* whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:29 am
Point.Zer0 A Właśnie - wiecie jak ma na imię Akiko ? ...Akiko Tamashii? ...hm.... ...nie wiem albo nie pamiętam ...dawno jej nie widziałem, swoja drogą... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:30 am
Ja- Yosei ...nie no - tego to akurat nie znam...tego Gableriad i Engunu Build...heh...może nie te czasy... ...ale np. takie Heroes of M&M - ale pierwsza część...Duke Nukem 3D...eh... no choćby Destruction Derby...wtedy sie grało w to - co się miało... ...tak mi się przypomiało: ...był kiedyś koncert jakiejś babeczki, i tak sie świetnie bawili, bisowali itd. a na koniec piosenkarka powiedziała: "teraz zaśpiewam utw czasojej młodości" ...a ktoś z tłumu krzynkął: "To znaczy Bogurodzicę?!" ...hehe ... surprised Gambleriady były to targi gier komputerowych organizowane w Wawie pod patronatem Gamblera - była na przykłąd na Torwarze , na Wyscigach... mam nawet koszulkę którą dawali na wyścigach crying a Engine Build to Duke Nukem 3d , Blood , Shadow Warrior...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun racja mialem sie ogolic eek kupilem sobie nowa maszynke xd wbiega do lazienki i po chwili wybiega ogolony xp mruuuuuuu 4laugh *skacze na niego* whee whee whee 4laugh eek ninja wyczowam znajoma rozowa aure ninja 'odwraca sie w strone lethiel i lapie ja' heart heh mnie nie zaskoczysz wink 'przytula' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:34 am
xp chce juz wolne , aaah , odpoczynek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:35 am
Sayokun eek ninja wyczowam znajoma rozowa aure ninja 'odwraca sie w strone lethiel i lapie ja' heart heh mnie nie zaskoczysz wink 'przytula' heart hihi whee *wtoola sie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:36 am
Ech , nie ma za co przepraszać Ja- Yosei , Ja też tęsknię za starymi grami , pomysłami i Firmami.. cześć pamięci Bullfroga. A jak patrzę na nowe gry to mi niedobrze się robi... a o gazetach już nie wspomnę.. jakbym spotkał redaktora CD-Action to bym go chyba strzelił między oczy stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:36 am
... ...kurcze - ma ktoś może zbędne takie jakby ...hm... czarne skrzydełka czy coś w tym rodzaju z hallowen? ...bo mnie nie było, nawet nie wiem, jak to się nazywa... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 7:37 am
wired_Yuki xp chce juz wolne , aaah , odpoczynek Już niedługo Yuki , około tygodnia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|