|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 3:05 am
Night_Lady sama go zmieniłam, na gift i moge go opchnac za 600 aha xd ja dziekuje, zbieram goldy na swojego questa ^^" a to musze sporo uzebrac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 3:07 am
ok... sweatdrop ide jush, bo musze cos sprawdzic i cos tam porobic blaugh do zobaczonka wieczorkiem!!! biggrin biggrin biggrin biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 3:09 am
OK ja też zmykam- pograć cuś porobić... narazie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 3:09 am
Miss_Karina ok... sweatdrop ide jush, bo musze cos sprawdzic i cos tam porobic blaugh do zobaczonka wieczorkiem!!! biggrin biggrin biggrin biggrin 4laugh pobumpuwe Ci troszke, papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 3:10 am
herubinek OK ja też zmykam- pograć cuś porobić... narazie biggrin papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 3:56 am
i znow powracam whee bede na swoim albo Wh!sper quesciku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:02 am
doberek, misiaczki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:03 am
cirilla-chan doberek, misiaczki 4laugh hej ciri whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:03 am
cirilla-chan doberek, misiaczki 4laugh hej, hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:05 am
Miss_Karina cirilla-chan doberek, misiaczki 4laugh hej ciri whee czescik co sie krzywisz? blaugh hejka Night
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:08 am
cirilla-chan Miss_Karina cirilla-chan doberek, misiaczki 4laugh hej ciri whee czescik co sie krzywisz? blaugh hejka Night ja sie krzywie? blaugh po protu taka minka mi sie spodobana xd wink jestem na studiach i mam jeszcze 50 min wolnego sweatdrop i troshe sie nudze xd wink blaugh a co u ciebie szkrabie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:09 am
Miss_Karina cirilla-chan Miss_Karina cirilla-chan doberek, misiaczki 4laugh hej ciri whee czescik co sie krzywisz? blaugh hejka Night ja sie krzywie? blaugh po protu taka minka mi sie spodobana xd wink jestem na studiach i mam jeszcze 50 min wolnego sweatdrop i troshe sie nudze xd wink blaugh a co u ciebie szkrabie? xd A jakos leci... wodzu wczoraj prosil mnie omoje zdjecie w samym reczniku a Seba (czyt.Serafin) sie wsciekał... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:12 am
cirilla-chan A jakos leci... wodzu wczoraj prosil mnie omoje zdjecie w samym reczniku a Seba (czyt.Serafin) sie wsciekał... sweatdrop O.o cos takiego.... whee i nie zgodzilas sie? cool sweatdrop ^^ zeby facet chcial widziec babke na fotce w reczniku.....bosh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 4:19 am
Miss_Karina cirilla-chan A jakos leci... wodzu wczoraj prosil mnie omoje zdjecie w samym reczniku a Seba (czyt.Serafin) sie wsciekał... sweatdrop O.o cos takiego.... whee i nie zgodzilas sie? cool sweatdrop ^^ zeby facet chcial widziec babke na fotce w reczniku.....bosh... nie zgodzilamsie,powiedzialam mu ze dam mu jesli Seba sie zgodzi.... koncówke sobie dopowiedz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|