|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:24 am
SERAFIN-VAMPIRE a mie to nikt nie przywita doba jest to ja myakm oj czesć cześć smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:25 am
SERAFIN-VAMPIRE a mie to nikt nie przywita doba jest to ja myakm Ej no serafin- znowu wszyscy uciekają... wrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:26 am
Night_Lady SERAFIN-VAMPIRE a mie to nikt nie przywita doba jest to ja myakm oj czesć cześć smile oj ceraf xd wink jakby co ja jestem stare i bede tu siedziec gdzies do 13 whee nareszcie!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:26 am
JA JESTEM CAŁY CZAS!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:29 am
no widze że jak bvym sie nieprzypomniał to nikt by mie nie przywitał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:31 am
Miss_Karina herubinek Cześc Karinko ty moja wink xd xp heh... xd nieosiagalne marzenie Herubi... wink (na razie jestem wolna i w takim stanie chce pozostac whee ) A czy ja coś proponuje... pozatym moim interesem to Del... wink heart Ja tylko staram sie być miły xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:32 am
Night_Lady JA JESTEM CAŁY CZAS!!!!!!!!!!!! to dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:32 am
SERAFIN-VAMPIRE Night_Lady JA JESTEM CAŁY CZAS!!!!!!!!!!!! to dobrze tez sie ciesze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:34 am
Night_Lady SERAFIN-VAMPIRE Night_Lady JA JESTEM CAŁY CZAS!!!!!!!!!!!! to dobrze tez sie ciesze smile a tak co porabiasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:35 am
SERAFIN-VAMPIRE Night_Lady SERAFIN-VAMPIRE Night_Lady JA JESTEM CAŁY CZAS!!!!!!!!!!!! to dobrze tez sie ciesze smile a tak co porabiasz jak juz pisałam, siedze w domciu bo troszke żle sie czuje, a Ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:37 am
Ciekawa rozmowa xd xp
Hehe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:37 am
herubinek A czy ja coś proponuje... pozatym moim interesem to Del... wink heart Ja tylko staram sie być miły w porzadalu Red xd dzieciaki pamietac o cytatch ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:38 am
Miss_Karina herubinek A czy ja coś proponuje... pozatym moim interesem to Del... wink heart Ja tylko staram sie być miły w porzadalu Red xd dzieciaki pamietac o cytatch ^^ pamietamy pamietamy, góra 6
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:40 am
Night_Lady Miss_Karina herubinek A czy ja coś proponuje... pozatym moim interesem to Del... wink heart Ja tylko staram sie być miły w porzadalu Red xd dzieciaki pamietac o cytatch ^^ pamietamy pamietamy, góra 6Nom... Jaki RED??? stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:43 am
herubinek Night_Lady Miss_Karina herubinek A czy ja coś proponuje... pozatym moim interesem to Del... wink heart Ja tylko staram sie być miły w porzadalu Red xd dzieciaki pamietac o cytatch ^^ pamietamy pamietamy, góra 6Nom... Jaki RED??? stare xp blaugh Red Herubi blaugh whee dla mnie bedziesz od teraz Red blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|