|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:43 am
Cześć śmieszne ludziki, Cześć moj niewyrzyty bracie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:46 am
BeeWolf_san Cześć śmieszne ludziki, Cześć moj niewyrzyty bracie... hejko :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:46 am
BeeWolf_san Cześć śmieszne ludziki, Cześć moj niewyrzyty bracie... raczej crying nieużyty crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:49 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Cześć śmieszne ludziki, Cześć moj niewyrzyty bracie... hejko :cD Cześć Flamasterku.... Może być i nieużyty.... albo zuzyty ...:] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 1:53 pm
wreszcieeee!!!! gonk crying udalo mi sie w koncu wejsc na gaie whee co takiego znoow aktualizowali? whee czescicho szkraby 4laugh biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 1:55 pm
chyba nie ma tu nikogo...szkoda oooo a jednak hejka kari
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:00 pm
Vykk chyba nie ma tu nikogo...szkoda oooo a jednak hejka kari blaugh hej XD ciekawe czemu all wybylo wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:08 pm
Miss_Karina Vykk chyba nie ma tu nikogo...szkoda oooo a jednak hejka kari blaugh hej XD ciekawe czemu all wybylo wink blaugh moze dlatego ze byla naprawa gaii niby do 21 ale potem co chwile jeszcze wyrzucalo mnie bo orbili niby jakies poprawki w miedzy czasie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:09 pm
Vykk Miss_Karina Vykk chyba nie ma tu nikogo...szkoda oooo a jednak hejka kari blaugh hej XD ciekawe czemu all wybylo wink blaugh moze dlatego ze byla naprawa gaii niby do 21 ale potem co chwile jeszcze wyrzucalo mnie bo orbili niby jakies poprawki w miedzy czasie niop ==' ja na szczescie w tym czasie mialam robote i sie nie wkurzalam ze gaia szwankuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:23 pm
okay...zmywam sie spaciu bo jutro raniutko musze załatwic pewne sprawy sweatdrop (te choleryki z ZUSu!!!!!!!!!!! ) scream domokun stressed
doblanoc wam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:33 pm
Miss_Karina okay...zmywam sie spaciu bo jutro raniutko musze załatwic pewne sprawy sweatdrop (te choleryki z ZUSu!!!!!!!!!!! ) scream domokun stressed doblanoc wam ^^ papap ja tesz siem klade spach chyba za raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|