|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:10 am
cirilla-chan Prinee sorry ! o co tobie chodzi....? kazesz mi sie tlumaczyc chociaz nie wiem z czego a pm masz wylonczone a teraz wielka laske mi robisz ze wogole zauwazylas moj post..... stare o.O przeciez ja sobei zaryuje wyluzuj... sweatdrop aha no chyba ze tak... to w takim razie...sorry..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Prinee sorry ! o co tobie chodzi....? kazesz mi sie tlumaczyc chociaz nie wiem z czego a pm masz wylonczone a teraz wielka laske mi robisz ze wogole zauwazylas moj post..... stare z bańki jej, z bańki domokun dzieki Kukus... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:12 am
Prinee cirilla-chan Prinee sorry ! o co tobie chodzi....? kazesz mi sie tlumaczyc chociaz nie wiem z czego a pm masz wylonczone a teraz wielka laske mi robisz ze wogole zauwazylas moj post..... stare o.O przeciez ja sobei zaryuje wyluzuj... sweatdrop aha no chyba ze tak... to w takim razie...sorry..... sweatdrop nie szkodzi... xd ktos mi wylaczyl PM-y? zabije chyba Sebe tylko on ma dostep do mojego konta... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:13 am
Lina-san Yumehayla Lina-san Yumehayla hejka^^...jak tam żywot 3nodding ? Yume ^_^!!!! Linuś, kochanie 4laugh !!! *rzut na szyję z całuskiem* hej stęskniłem sie dawno cie nie widziałem A ja ciebie...więc na koncerciku pokaż się koniecznie^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:14 am
cirilla-chan Prinee cirilla-chan Prinee sorry ! o co tobie chodzi....? kazesz mi sie tlumaczyc chociaz nie wiem z czego a pm masz wylonczone a teraz wielka laske mi robisz ze wogole zauwazylas moj post..... stare o.O przeciez ja sobei zaryuje wyluzuj... sweatdrop aha no chyba ze tak... to w takim razie...sorry..... sweatdrop nie szkodzi... xd ktos mi wylaczyl PM-y? zabije chyba Sebe tylko on ma dostep do mojego konta... stare ja tez mialam wylonczone pm ostatnio..... chociaz ja ich nie wylanczalam.... no chyba ze niepamietam.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:15 am
Niby jest srodek tyg., ale i tak jakos malo osob..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:15 am
Ole. : ) Mwahaha... Kumpela się "komputera" wystraszyła bo zaczął "jęczeć" (nie wiem jak, ale wszystko wyłączone było a komp wprost dżwięki wydawał gonk ) No i oczywiście kozystając z okazji jestem. ><;; Co u was rybki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:16 am
Wodzu Niby jest srodek tyg., ale i tak jakos malo osob.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:18 am
Baliaur Wodzu Niby jest srodek tyg., ale i tak jakos malo osob.. stare Powiedzial bym ze nawet bardzo malo w stosunku do staystycznego dnia.. biggrin Ale i tak sie ciesze ze ty jestes, Bali.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:20 am
Wodzu Baliaur Wodzu Niby jest srodek tyg., ale i tak jakos malo osob.. stare Powiedzial bym ze nawet bardzo malo w stosunku do staystycznego dnia.. biggrin Ale i tak sie ciesze ze ty jestes, Bali.. biggrin scream ze cio?? ze jak?? stare stare stare wiem rozni ludzie sie mnie bali..ale....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|