|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
U mnie w porządku żywot, jeszcze bym chciała tylko, żeby były święta a u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla hejka^^...jak tam żywot 3nodding ? ogolem qpa.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:00 am
Yumehayla hejka^^...jak tam żywot 3nodding ? Yume ^_^!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee cirilla-chan witka... ^^ dawno mnie tu nie bylo biggrin czesc biggrin nie mogłam odpisac na twoja wiadomość bo masz PM wylonczone tak? to o co ci chodzilo? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla hejka^^...jak tam żywot 3nodding ? czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:01 am
Lina-san Yumehayla hejka^^...jak tam żywot 3nodding ? Yume ^_^!!!! Linuś, kochanie 4laugh !!! *rzut na szyję z całuskiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:04 am
wszyscy będziecie bici... zaje...fajny topic ---> rzecz się tyczy kastracji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:05 am
Yumehayla Lina-san Yumehayla hejka^^...jak tam żywot 3nodding ? Yume ^_^!!!! Linuś, kochanie 4laugh !!! *rzut na szyję z całuskiem* hej stęskniłem sie dawno cie nie widziałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:05 am
cirilla-chan Wodzu cirilla-chan witka... ^^ dawno mnie tu nie bylo biggrin OOooo, czesc.. XD stare nie rob z siebie wariata blaugh Jakiegoi wariata?? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:07 am
cirilla-chan Prinee cirilla-chan witka... ^^ dawno mnie tu nie bylo biggrin czesc biggrin nie mogłam odpisac na twoja wiadomość bo masz PM wylonczone tak? to o co ci chodzilo? stare sorry ! o co tobie chodzi....? kazesz mi sie tlumaczyc chociaz nie wiem z czego a pm masz wylonczone a teraz wielka laske mi robisz ze wogole zauwazylas moj post..... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:07 am
Kukus wszyscy będziecie bici... zaje...fajny topic ---> rzecz się tyczy kastracjihejka Kukus ale ze co? eek stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:08 am
Prinee sorry ! o co tobie chodzi....? kazesz mi sie tlumaczyc chociaz nie wiem z czego a pm masz wylonczone a teraz wielka laske mi robisz ze wogole zauwazylas moj post..... stare o.O przeciez ja sobei zaryuje wyluzuj... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 10:10 am
Prinee sorry ! o co tobie chodzi....? kazesz mi sie tlumaczyc chociaz nie wiem z czego a pm masz wylonczone a teraz wielka laske mi robisz ze wogole zauwazylas moj post..... stare z bańki jej, z bańki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|