|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:22 pm
Ozzwald Bee mam pytanie czy dzisiejszej nocy też mam być na czuwaniu ? nie lepiej idx spac bo jak ostatnio czuwales to rano mnie piety tak bolaly ze neo moglem chodzic a teraz mam podbite oko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:22 pm
BeeWolf Czy " wink " oznacza zdecydowanie ... czy raczej ... Idz spac !??!? AAAA Mai Hoshimura jest super .... lalalala .... scream raczej: "jak bedziesz wyspany i w pelni przytomny umyslowo to dopiero porozmawiamy na ten temat" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:24 pm
BeeWolf Ozzwald Bee mam pytanie czy dzisiejszej nocy też mam być na czuwaniu ? nie lepiej idx spac bo jak ostatnio czuwales to rano mnie piety tak bolaly ze neo moglem chodzic a teraz mam podbite oko ! musiałem się bronić jak lunatykowałeś... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:24 pm
Omega Sun BeeWolf Czy " wink " oznacza zdecydowanie ... czy raczej ... Idz spac !??!? AAAA Mai Hoshimura jest super .... lalalala .... scream raczej: "jak bedziesz wyspany i w pelni przytomny umyslowo to dopiero porozmawiamy na ten temat" wink Aha ... czyli moje mazenia sie nie ziszcza bo ja przytomny umysłowo jestem tylko .. jak spie .!! a wtedy nie da sie gadać .. chyba ze .. no wiesz . wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:28 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Czy " wink " oznacza zdecydowanie ... czy raczej ... Idz spac !??!? AAAA Mai Hoshimura jest super .... lalalala .... scream raczej: "jak bedziesz wyspany i w pelni przytomny umyslowo to dopiero porozmawiamy na ten temat" wink Aha ... czyli moje mazenia sie nie ziszcza bo ja przytomny umysłowo jestem tylko .. jak spie .!! a wtedy nie da sie gadać .. chyba ze .. no wiesz . wink a ja o tej porze jestem juz kompletnie nieprzytomna i nie chce napisac czegos, co rano mogloby byc wykorzystane przeciwko mnie wink Niedlugo uciekam spac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:31 pm
przeciez miales isc sie wyspac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:31 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf Czy " wink " oznacza zdecydowanie ... czy raczej ... Idz spac !??!? AAAA Mai Hoshimura jest super .... lalalala .... scream raczej: "jak bedziesz wyspany i w pelni przytomny umyslowo to dopiero porozmawiamy na ten temat" wink Aha ... czyli moje mazenia sie nie ziszcza bo ja przytomny umysłowo jestem tylko .. jak spie .!! a wtedy nie da sie gadać .. chyba ze .. no wiesz . wink a ja o tej porze jestem juz kompletnie nieprzytomna i nie chce napisac czegos, co rano mogloby byc wykorzystane przeciwko mnie wink Niedlugo uciekam spac. Aha rozumiem ... .. smile ale ja bym nic nie wykorzystał nie jestem terrorystą .. ani szantarzystą .. jak mykniesz to nic mo nie pozostanie jak sie zanurzyć w ONI !"gre"... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:32 pm
BeeWolf Aha rozumiem ... .. smile ale ja bym nic nie wykorzystał nie jestem terrorystą .. ani szantarzystą .. jak mykniesz to nic mo nie pozostanie jak sie zanurzyć z ONI !... xp to fakt on nic nie zrobi terroryzm i szantarz to moja specialność... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:34 pm
BeeWolf Aha rozumiem ... .. smile ale ja bym nic nie wykorzystał nie jestem terrorystą .. ani szantarzystą .. jak mykniesz to nic mo nie pozostanie jak sie zanurzyć z ONI !... xp Nie twierdze, ze akurat Ty bys wykorzystal, ale niektorzy czytaja zalegle strony i beda patrzec potem na mnie dziwnie jak zaczne tu wypisywac glupoty wynikajace z poznej pory i zmeczenia. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:34 pm
Omega Sun przeciez miales isc sie wyspac smile zmieniłem plany... wypiłem łyk herbaty i moje oczka i umysł znowu pracują jak wcześniej... zastanawiam się co tu znowu zmajstrować... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:35 pm
Omega Sun BeeWolf Aha rozumiem ... .. smile ale ja bym nic nie wykorzystał nie jestem terrorystą .. ani szantarzystą .. jak mykniesz to nic mo nie pozostanie jak sie zanurzyć z ONI !... xp Nie twierdze, ze akurat Ty bys wykorzystal, ale niektorzy czytaja zalegle strony i beda patrzec potem na mnie dziwnie jak zaczne tu wypisywac glupoty wynikajace z poznej pory i zmeczenia. xp Ja ubustwiam jak ludzie pisza glupoty ... biggrin wtedy zaczyna sie robić dopiero ciekawie ! whee muhaha !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:37 pm
uciekam spac i Wam tez radze odpoczac. Dobrej nocki zycze i milych snow 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:38 pm
Omega Sun uciekam spac i Wam tez radze odpoczac. Dobrej nocki zycze i milych snow 4laugh papa kolorowych snów do zobaczenia później xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:39 pm
Omega Sun uciekam spac i Wam tez radze odpoczac. Dobrej nocki zycze i milych snow 4laugh Ah ...jak musiz ... no to nic nie zostaja jak zyczyc słodkich snów ... A napewno bede miał miłę sny .. licz na mnie wink .... PAPAPA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|