|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:30 am
Witam wszystkich co słychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:34 am
Miss_Karina chyba nikogo nie ma whee jak zwykle o tej porze ninja blaugh Zazwyczaj o tej porze worze sie po miescie ale autobusy dziś były sprawne i wracałem do domu zaledwie 35 minut biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:40 am
BeeWolf Miss_Karina chyba nikogo nie ma whee jak zwykle o tej porze ninja blaugh Zazwyczaj o tej porze worze sie po miescie ale autobusy dziś były sprawne i wracałem do domu zaledwie 35 minut biggrin to sie ciesz Bee. ja jeszcze w bydzie siedze jakieś 90min. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:42 am
Kopciuszek BeeWolf Miss_Karina chyba nikogo nie ma whee jak zwykle o tej porze ninja blaugh Zazwyczaj o tej porze worze sie po miescie ale autobusy dziś były sprawne i wracałem do domu zaledwie 35 minut biggrin to sie ciesz Bee. ja jeszcze w bydzie siedze jakieś 90min. crying No ba, że się ciesze Na uczelnie jechałęm godzine wracałem 35 minut jestem super fajny :] ... A TO wszystko dla 100 minut Logiki :] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 2:55 am
BeeWolf Zazwyczaj o tej porze worze sie po miescie ale autobusy dziś były sprawne i wracałem do domu zaledwie 35 minut biggrin A ten naiwniak myśli że my sie po necie nie umimy poruszać smile wyszukiwania nas uczy 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 3:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 3:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 3:23 am
ja natomiast jestem w trakcie dekorowanie mieszkania w katowicach więc szlaeję dzisiaj a IKEI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 3:35 am
Lady Karen ja natomiast jestem w trakcie dekorowanie mieszkania w katowicach więc szlaeję dzisiaj a IKEI Super Blądyneczko :] ... xd A ja szaleje po pokoku szukajać spodni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 4:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 4:22 am
hej | whee (co dopiero udalo mi sie dorwac kompa na wydziale xp ) teraz jest przerwa i korzystam z tego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 4:22 am