|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:44 pm
M-Teen oki niuńki.. ja już ide lulać sweatdrop hmmm... whee ^^ papa dobranoc, kolorowych sn. *macha, wychodzi* Papa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:44 pm
herubinek Owszem ALyout to podstawa... ale tamto to tylko szkielet... . Dlatego 80%... xp Dobra niewarzne ... stare sweatdrop Neorzenady nie bież to tandeta za dychu w paszczu .... juz lepiej coś .. no tak co innego :] nie karzdy a chello wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:46 pm
M-Teen oki niuńki.. ja już ide lulać sweatdrop hmmm... whee ^^ papa dobranoc, kolorowych sn. *macha, wychodzi* trzym sie ...a nie masz czego ..no to PAPA .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:47 pm
BeeWolf_san herubinek Owszem ALyout to podstawa... ale tamto to tylko szkielet... . Dlatego 80%... xp Dobra niewarzne ... stare sweatdrop Neorzenady nie bież to tandeta za dychu w paszczu .... juz lepiej coś .. no tak co innego :] nie karzdy a chello wink xd Co nieważne scream ... qva jak dopadne na mieście admina AC to mu jaja gołymi rękami wypruje... do H&%$# nie może tak być... żeby serva wyłanczali kiedy im się podoba... serv Interii działa non-stop i nic się niedzieje a oni musza go wyłanczać gnioty jeb&%$# scream !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:51 pm
herubinek [ ... qva jak dopadne na mieście admina AC to mu jaja gołymi rękami wypruje... do H&%$# nie może tak być... żeby serva wyłanczali kiedy im się podoba... serv Interii działa non-stop i nic się niedzieje a oni musza go wyłanczać gnioty jeb&%$# scream !!! Ale interia ddziała jak cięrzarna słonica ... nic nic .... mysl dlugo ... moze przez noc bedziesz koabinował nie wyspisz sie biggrin ... luz ...ale przecież to nie ważne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:52 pm
Dobra ja lece... jak was ciekawią te stronki to zlookajcie później bo naprawde niemoja wina...
Ide lulać do łucha... nara
3majcie sie cieplutko chłopaki biggrin wink
KK: NAwet mnie nie znasz wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:53 pm
herubinek Stary opisujesz moją koleżankę z klasy... surprised eek Mam ją na zdjęciach w stronie o akadzie... jak serva włączą to se zlookaj... taka z proteza na zębach... xd zapodawaj skubaną... potrzebuję jeszcze jednej żeby udowodnić mojemu kumplowi, że zdobędę zdjęcia 120 brzydkich kobiet... i to wszystkie autentyczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 3:53 pm
herubinek Dobra ja lece... jak was ciekawią te stronki to zlookajcie później bo naprawde niemoja wina... Ide lulać do łucha... nara 3majcie sie cieplutko chłopaki biggrin wink KK: NAwet mnie nie znasz wink xp i chyba nie chcę poznawać... chesz zadowolić ręką jakiegoś pana... bleeeee... pomimo iż hoduję Isię to nadal mnie to brzydzi... no cóż, pewnych nawyków nie da się zmienić, np. Kukusowego Heretyzmu [tak... wiem, że przestawiłem literki]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 12:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 12:15 am
... ...idę do budy właśnie ...hy
...trzymajta sie wszyscy... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 12:15 am
niko go nie ma question question question question question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 12:16 am
Ja- Yosei ... ...idę do budy właśnie ...hy ...trzymajta sie wszyscy... ... ninja cześć........................ (ja jestem w shkole) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 12:17 am
*WCHODZI* SIEMA DUPASKI WY MOJE ^^ JESTEM NA INFIE ^^ POWINIŚCIE MNIE WIEBIĆ ZA MOJĄ TROSKLIWOŚĆ! NAH NAH ^^
HELLO RADIO *PRZYTUUUUL* PS RADIO ksąd ty wiesz ile ja mam lat!!?? HELLO JA-YOSEI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 12:18 am
radioaktywny Ja- Yosei ... ...idę do budy właśnie ...hy ...trzymajta sie wszyscy... ... ninja cześć........................ (ja jestem w shkole) biggrin HELO ^^ JA TEŻ :p INFA :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|