|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 1:53 pm
Kukus powr#322; ten ktoory was wciągnie nosem, wypluje dupą i przeciągnie pod jajami... czyli, mały, skromny JAnic nowego hej kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 1:54 pm
Kukus powr#322; ten ktoory was wciągnie nosem, wypluje dupą i przeciągnie pod jajami... czyli, mały, skromny JATaaa, jasne... udam ż etego niezaówarzyłem xd xp Hehe hoho huhu hrhr hihi hfhf biggrin lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 1:54 pm
*wchodzi z biiiig uśmiechem* witam wszytkich, witam ^^
ale jestem z siebie dumna.. ta graciarni [czyt. moj blog] wreszcie jakos uporządkowałam razz nah nah ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 1:58 pm
M-Teen *wchodzi z biiiig uśmiechem* witam wszytkich, witam ^^ ale jestem z siebie dumna.. ta graciarni [czyt. moj blog] wreszcie jakos uporządkowałam razz nah nah ^^ hej M-teen z checia odwiedze bloczek razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 1:58 pm
Kukus powr#322; ten ktoory was wciągnie nosem, wypluje dupą i przeciągnie pod jajami... czyli, mały, skromny JAhej Kukus wink Jej Marta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:00 pm
lepiej nie wchodz - nudny monotonny pmaietnik małolata .. sweatdrop ale jesli juz tak abrdzo chchesz kliknij na WWW pod moim avatarkiiem..
hmm Kariin *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:03 pm
M-Teen ale jestem z siebie dumna.. ta graciarni [czyt. moj blog] wreszcie jakos uporządkowałam razz nah nah ^^ Po co ludzie robią blogi ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:04 pm
okay...troche rypnieta po basenie jestem ^^' dobranoc wam i do zobaczenia jutro 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:07 pm
BeeWolf_san M-Teen ale jestem z siebie dumna.. ta graciarni [czyt. moj blog] wreszcie jakos uporządkowałam razz nah nah ^^ Po co ludzie robią blogi ?? ja żeby uwieść 3 dziewczyny zauroczone moim pieprzeniem o śmierci, amfetaminie, ścierce do podłogi i szczekaniu na znaki drogowe... na ten przykład tak... miałęm kiedyś bloga sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:10 pm
herubinek BeeWolf_san M-Teen ale jestem z siebie dumna.. ta graciarni [czyt. moj blog] wreszcie jakos uporządkowałam razz nah nah ^^ Po co ludzie robią blogi ?? Odpowiem ci an to pytanie z mojego przykłądu... bo im się nudzi, niemają gdzie pisać tak by inni ludzie gapili sie na ich bezsensowne bazgroły o ic życiu... oczywiście często ubarwiają blogi r80;nymi rzeczami np. Stylami prowadzenia bloga- np. wszsytko na czaro (śmierć itp. itd.) co stwarza w oczac odbiorcy alkoholika, narkomana itp. co ma wzbudzić litość i czasami szpan, ale tak niejest ... przynajmniej w moim przypadku... (Tak sie zastanawia, czy ta moja wpowiedź ma sens) ... Qva KLAWA MI SIĘ DUP*** scream stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:12 pm