|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:35 pm
Vykk Point.Zer0 Vykk Point.Zer0 Witaj Vykk - hehe , ironia - właśnie słucham Liberate kiedy spojrzałem na twojego Sig'a xd xd xd xd No widze ze ktos gada do rzeczy...pioseneczka jest zaje-fajna ale troche tekst jest cienki xd xd xd ale i tak wole AWAKEN Awaken , Mistress może być , tak to tytułów nie pamiętam sweatdrop nie zapomne w jakim szoku bylem jak ogladajac Dawn of the dead uslyszalem Down with the sickness ale w innej wersji bardzije takiej familijnej jak koledy na gwiazkde xd xd xd Hahahahhaa , byłem wtedy z kumplem po 3 piwach , reakcja była taka : - Ty , słyszysz ? - Co ? - Down With The Sickness !!! -Pierdolisz , to raczej Frank Sinatra... -No wsłuchaj się... ... - O KURWA RACJA !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:36 pm
Point.Zer0 No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream crying a co mam mowic jak mnie lethiel zostawila dla jakiegos chlopa co sobie nogi goli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:37 pm
Sayokun Point.Zer0 No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream crying a co mam mowic jak mnie lethiel zostawila dla jakiegos chlopa co sobie nogi goli crying Lol , Sayo , chyba nie jest AŻ tak źle ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:38 pm
papa liethiel Point.Zer0 Vykk nie zapomne w jakim szoku bylem jak ogladajac Dawn of the dead uslyszalem Down with the sickness ale w innej wersji bardzije takiej familijnej jak koledy na gwiazkde xd xd xd Hahahahhaa , byłem wtedy z kumplem po 3 piwach , reakcja była taka : - Ty , słyszysz ? - Co ? - Down With The Sickness !!! -Pierdolisz , to raczej Frank Sinatra... -No wsłuchaj się... ... - O KURWA RACJA !!! xd xd xd xd xd xd xd xd xd no ja nie moge...u mnie reakcja byla dosyc podobna tez mi skojarzylo z sinatra ..:XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:39 pm
Point.Zer0 Sayokun Point.Zer0 No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream crying a co mam mowic jak mnie lethiel zostawila dla jakiegos chlopa co sobie nogi goli crying Lol , Sayo , chyba nie jest AŻ tak źle ? sweatdrop crying gożej blaugh blaugh blaugh lethiel poszla to ja tez ide sie fizy poduczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:39 pm
skracajcie posty bo oberwie sie wam od władz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:40 pm
Sayokun Point.Zer0 Sayokun Point.Zer0 No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream crying a co mam mowic jak mnie lethiel zostawila dla jakiegos chlopa co sobie nogi goli crying Lol , Sayo , chyba nie jest AŻ tak źle ? sweatdrop crying gożej blaugh blaugh blaugh lethiel poszla to ja tez ide sie fizy poduczyc Leć , ja fizę skończyłem rok temu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:42 pm
Point.Zer0 Sayokun Point.Zer0 Sayokun Point.Zer0 No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream crying a co mam mowic jak mnie lethiel zostawila dla jakiegos chlopa co sobie nogi goli crying Lol , Sayo , chyba nie jest AŻ tak źle ? sweatdrop crying gożej blaugh blaugh blaugh lethiel poszla to ja tez ide sie fizy poduczyc Leć , ja fizę skończyłem rok temu xd ja skonczylem chemie, geografie i biologie blaugh a jutro mam faki z fizy i pojutrze z matmy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:43 pm
Sayokun Point.Zer0 Sayokun Point.Zer0 No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream crying a co mam mowic jak mnie lethiel zostawila dla jakiegos chlopa co sobie nogi goli crying Lol , Sayo , chyba nie jest AŻ tak źle ? sweatdrop crying gożej blaugh blaugh blaugh lethiel poszla to ja tez ide sie fizy poduczyc narka Sayo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:44 pm
Sayokun ja skonczylem chemie, geografie i biologie blaugh a jutro mam faki z fizy i pojutrze z matmy sweatdrop Hehe - to jest wręcz groteska - jestem w profilu humanistycznym i mam w trzeciej klasie chemiei biologię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:51 pm
Point.Zer0 Chyba i sam zostałem , podązam więc ku swojemu potralowi - żegnam Lurker wink nie ja jeszcze zostalem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|