|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:25 pm
Witaj Vykk - hehe , ironia - właśnie słucham Liberate kiedy spojrzałem na twojego Sig'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:26 pm
mamusiu, za chiny ludowe nie nadąze z czytaniem tych postów o.o tak to jest jak sie biega do pracy.
niniejszym witam ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun gonk tam byl legolas gonk na dodatek golil sie moja maszynka crying cccze zero... O.o ...... mrauuuuuu heart gdzie !!??!! *wbiega do pokoju Yume* o.O O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Point.Zer0 No ładnie , ladnie , baraszkujemy po pokojach innych , hmmm.. ? Na szczęście zapieczętowałem swój potral xd Witam wszystkich xd *tajniacki skok zza fotela na Zero* *przytuulas* witaj whee Siemka Lethiel , Witaj Sayo* nie kończ o tym Legolasie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:27 pm
Hadarniel mamusiu, za chiny ludowe nie nadąze z czytaniem tych postów o.o tak to jest jak sie biega do pracy. niniejszym witam ^-^ Ano Witamy i Panią ( pannę ? ) Handarniel , zwłaszcza z mojej strony jako żę chyba się jeszcze nie znamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:28 pm
Lethiel Sayokun gonk tam byl legolas gonk na dodatek golil sie moja maszynka crying cccze zero... O.o ...... mrauuuuuu heart gdzie !!??!! *wbiega do pokoju Yume* o.O O.o crying i w ten sposob stracilem i maszynke i lethiel crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:28 pm
Point.Zer0 Siemka Lethiel , Witaj Sayo* nie kończ o tym Legolasie sweatdrop a co se golił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:29 pm
Hadarniel mamusiu, za chiny ludowe nie nadąze z czytaniem tych postów o.o tak to jest jak sie biega do pracy. niniejszym witam ^-^ O.o witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:29 pm
Point.Zer0 Witaj Vykk - hehe , ironia - właśnie słucham Liberate kiedy spojrzałem na twojego Sig'a xd xd xd xd No widze ze ktos gada do rzeczy...pioseneczka jest zaje-fajna ale troche tekst jest cienki xd xd xd ale i tak wole AWAKEN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:30 pm
Vykk Point.Zer0 Witaj Vykk - hehe , ironia - właśnie słucham Liberate kiedy spojrzałem na twojego Sig'a xd xd xd xd No widze ze ktos gada do rzeczy...pioseneczka jest zaje-fajna ale troche tekst jest cienki xd xd xd ale i tak wole AWAKEN Awaken , Mistress może być , tak to tytułów nie pamiętam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:30 pm
Hadarniel mamusiu, za chiny ludowe nie nadąze z czytaniem tych postów o.o tak to jest jak sie biega do pracy. niniejszym witam ^-^ hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:33 pm
No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:33 pm
Point.Zer0 Vykk Point.Zer0 Witaj Vykk - hehe , ironia - właśnie słucham Liberate kiedy spojrzałem na twojego Sig'a xd xd xd xd No widze ze ktos gada do rzeczy...pioseneczka jest zaje-fajna ale troche tekst jest cienki xd xd xd ale i tak wole AWAKEN Awaken , Mistress może być , tak to tytułów nie pamiętam sweatdrop nie zapomne w jakim szoku bylem jak ogladajac Dawn of the dead uslyszalem Down with the sickness ale w innej wersji bardzije takiej familijnej jak koledy na gwiazkde xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:35 pm
Point.Zer0 No i co tak ucichło ? zostawić te Hentaje ! scream ??jakie hentaje??czyzbym czegos nie przeczytal?? nie nie widze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|