|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 3:49 pm
BeeWolf Neriyuu BeeWolf Ozzwald złote dziecko.. ten cwaniaczekk buchnoł mi zegarek.. i prubował myszke od komputera podprowadzić... blaugh a do tego skazał na smierć smerfa sweatdrop Tak ..to wlasnie on ... a ja zabiłem smerfa .. crying ... Neriyuu - z prawej ale wy jedna na drugiej siedzicie ! sweatdrop dobrze.. to prosciej rzecz ujmujac... ta na dole w bialej bluzce... juz chyba bardziej sie nie da wytlumaczyc xp Omega Sun bardzo pomyslowa fotka biggrin takie fotki powstaja z nudow xd Przepraszam ale mi tempaczkowi trzeba tlumaczyć .. wszystko ... crying alez nie ma za co przepraszac... xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
TO jak omega przemyslałąś moja .... Propozycję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neriyuu takie fotki powstaja z nudow xd Moje powstawaly na szybko i od niechcenia wink Moze dlatego zadna z 250 mi sie nie podoba stressed chociaz zastanawiajacy jest fakt, ze na kazdej wygladam jak zupelnie inna osoba mimo,ze byly robione w przeciagu tygodnia xp .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 3:56 pm
BeeWolf TO jak omega przemyslałąś moja .... Propozycję musze to przemyslec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh.. niestety.. musze uciekac.. bo sie mnie starzy czepiaja... sweatdrop .. dobranoc wszystkim :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Neriyuu takie fotki powstaja z nudow xd Moje powstawaly na szybko i od niechcenia wink Moze dlatego zadna z 250 mi sie nie podoba stressed chociaz zastanawiajacy jest fakt, ze na kazdej wygladam jak zupelnie inna osoba mimo,ze byly robione w przeciagu tygodnia xp . Z nudów ... ozzy ale my mamy fotki znudów robione .. SKAZANI !!!! .. hahaha .. maja hu .. hahaha ..... Omego ... masz 250 fotek .. wink ... heart _ heart PAPA Neryuu 3nodding Oh Dobrze omego poczekam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 3:57 pm
Neriyuu heh.. niestety.. musze uciekac.. bo sie mnie starzy czepiaja... sweatdrop .. dobranoc wszystkim :* kolorowych snów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 3:58 pm
Neriyuu heh.. niestety.. musze uciekac.. bo sie mnie starzy czepiaja... sweatdrop .. dobranoc wszystkim :* Dobranoc Neriyuu smile Odwiedzaj nas czesciej, bo zdecydowanie za rzadko tu zagladasz. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 3:59 pm
ja też za rzadko tu siedze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:00 pm
Ozzwald ja też za rzadko tu siedze.. O tak za rzadko .. 3 dni non stop .. nawet nie chciał z krzesła z chodzić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:02 pm
BeeWolf Ozzwald ja też za rzadko tu siedze.. O tak za rzadko .. 3 dni non stop .. nawet nie chciał z krzesła z chodzić biggrin a ty mi nie chciałeś śniadania na góre przynieść...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:03 pm
BeeWolf Omega Sun Neriyuu takie fotki powstaja z nudow xd Moje powstawaly na szybko i od niechcenia wink Moze dlatego zadna z 250 mi sie nie podoba stressed chociaz zastanawiajacy jest fakt, ze na kazdej wygladam jak zupelnie inna osoba mimo,ze byly robione w przeciagu tygodnia xp . Z nudów ... ozzy ale my mamy fotki znudów robione .. SKAZANI !!!! .. hahaha .. maja hu .. hahaha ..... Omego ... masz 250 fotek .. wink ... heart _ heart PAPA Neryuu 3nodding Oh Dobrze omego poczekam ! tak, w folderze mam ok. 250 (ale to jest w ogole wszystkich moich zdjec ktore posiadam na kompie) - z tego wiekszosc jest nie do ogladania bo albo wygladam tam jakos dziwacznie albo mam nieodpowiedni stroj (bo przeciez nie bede tu wlepiac zdjec np. w pizamce sweatdrop ) stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:04 pm
Ozzwald BeeWolf Ozzwald ja też za rzadko tu siedze.. O tak za rzadko .. 3 dni non stop .. nawet nie chciał z krzesła z chodzić biggrin a ty mi nie chciałeś śniadania na góre przynieść... No tak bede 2 pietra latał z kuchni do pokoju ! zeby pan hrabia mogł dupska nie ruszać ... haha .. a co ja twoj niewolnik !!??!??!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:05 pm
Ozzwald ja też za rzadko tu siedze.. czesciej juz sie chyba nie da wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 4:06 pm
Omega Sun tak, w folderze mam ok. 250 (ale to jest w ogole wszystkich moich zdjec ktore posiadam na kompie) - z tego wiekszosc jest nie do ogladania bo albo wygladam tam jakos dziwacznie albo mam nieodpowiedni stroj (bo przeciez nie bede tu wlepiac zdjec np. w pizamce sweatdrop ) stressed A ja bym na omege w Pijamce popatszył z checią a pan panie .. Ozzwaldzie .. wykorzystywaczy .. mniejszosci ?? ! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|