|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:04 pm
Lethiel SERAFIN-VAMPIRE Boże dlaczego stwożyłeś siostry xd .. pytam o to samo kazdego dnia xd *przytuuuulas* witaj twoja siostra pewnie tez wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:05 pm
Sayokun Lethiel SERAFIN-VAMPIRE Boże dlaczego stwożyłeś siostry xd .. pytam o to samo kazdego dnia xd *przytuuuulas* witaj twoja siostra pewnie tez wink blaugh hieh.. pewnie tak wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:06 pm
Falcone Lethiel SERAFIN-VAMPIRE Boże dlaczego stwożyłeś siostry xd .. pytam o to samo kazdego dnia xd *przytuuuulas* witaj a ja wiem czemu po to zeby pisaly za ciebie prace na Polski biggrin falc to byles ty scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:06 pm
Falcone Lethiel SERAFIN-VAMPIRE Boże dlaczego stwożyŦ#8218;eŦ#8250; siostry xd .. pytam o to samo kazdego dnia xd *przytuuuulas* witaj a ja wiem czemu po to zeby pisaly za ciebie prace na Polski biggrin jak jest starsza od ciebie to tak ale jak jesdt modsza to tylko po to by rozpie*** cały system
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:07 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone Lethiel SERAFIN-VAMPIRE Boże dlaczego stwożyŦ#8218;eŦ#8250; siostry xd .. pytam o to samo kazdego dnia xd *przytuuuulas* witaj a ja wiem czemu po to zeby pisaly za ciebie prace na Polski biggrin jak jest starsza od ciebie to tak ale jak jesdt modsza to tylko po to by rozpie*** cały system ech.. nie cierpie mojej mlodszej siostry xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:07 pm
Lethiel wywlok666 arghhhhhhhhhhhhhhhh musze iść ... sprawy wyższe ... *mój brat .. chociaż młodszy wyższy ode mnie sporo..* adieu *ściska kogo popadnie i całuje* a ty się kuruj Lavagetas_heqetai *macha łapką na pożeganie i znika* papatki papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:08 pm
*wlazi pod fotelik i szuka maszynki* nie ma sad *wylazi i proobooje wejsc pod kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ech.. nie cierpie mojej mlodszej siostry xd xd xd eek lethiel kogos nie lubi... nawet nie cierpi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ech.. nie cierpie mojej mlodszej siostry xd xd xd ja nienawidze mojej siostry scream chcialbym zeby sie wyniosla ale z Polskiego prace pisze bardzo dobre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:09 pm
Lethiel ech.. nie cierpie mojej mlodszej siostry xd xd xd moja dosta ła taki opiednicz że hoho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:09 pm
Sayokun Lethiel ech.. nie cierpie mojej mlodszej siostry xd xd xd eek lethiel kogos nie lubi... nawet nie cierpi eek niom.. kogos trzeba xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:10 pm
SERAFIN-VAMPIRE Lethiel ech.. nie cierpie mojej mlodszej siostry xd xd xd moja dosta ła taki opiednicz że hoho dopsh jej tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:11 pm
Sayokun Lethiel ech.. nie cierpie mojej mlodszej siostry xd xd xd eek lethiel kogos nie lubi... nawet nie cierpi eek no kazdy ma swoja ciemna strone twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:11 pm
Lethiel *wlazi pod fotelik i szuka maszynki* nie ma sad *wylazi i proobooje wejsc pod kanape* ja mowie ze ktos ukradl gonk i zostawil przezprzypadek 2 sztuczne zeby i kawalek plaszcza gonk i w nocy slyszalem jak ktos jeczal.. chyba ze to bylas ty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|