|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:56 am
Vykk ??o co chodzi z tymi powiazaniami rodzinnymi?? moze przydaloby sie jakies drzewo genealogiczne?? witaj 4laugh *skacze na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:57 am
Sayokun wywlok666 Sayokun wywlok666 ooooooo biggrin biggrin biggrin biggrin bratnia dusza XDDD rysunek jest twDDD jej dzięki xd xd blaugh nie ma za co .. jeszcze dogadamy sie co do szczegołów .. kiedy przekazac .. i tak aby moja córka nie widziała .. zaraz ... *mysli* to ja twoja teściowa jestem ? eek eek eek eek w takim razie twoje zdjęcie też możesz dać lethiel nie płacz sad puzniej ci oddam... trochę podziurawione moje zdjecie juz dałam .. looknij na naszą galerie ... smile zobaczysz jak moi wygląda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:58 am
Vykk ??o co chodzi z tymi powiazaniami rodzinnymi?? moze przydaloby sie jakies drzewo genealogiczne?? hyhy .. no moze ... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:58 am
Vykk ??o co chodzi z tymi powiazaniami rodzinnymi?? moze przydaloby sie jakies drzewo genealogiczne?? cze... stare to ty mi ukradles maszyne do golenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:59 am
Sayokun eek eek eek w takim razie twoje zdjęcie też możesz dać lethiel nie płacz sad puzniej ci oddam... trochę podziurawione gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:00 pm
arghhhhhhhhhhhhhhhh musze iść ... sprawy wyższe ... *mój brat .. chociaż młodszy wyższy ode mnie sporo..*
adieu
*ściska kogo popadnie i całuje*
a ty się kuruj Lavagetas_heqetai
*macha łapką na pożeganie i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 moje zdjecie juz dałam .. looknij na naszą galerie ... smile zobaczysz jak moi wygląda widziałem wydrukowalem wydzgalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk ??o co chodzi z tymi powiazaniami rodzinnymi?? moze przydaloby sie jakies drzewo genealogiczne?? witaj 4laugh *skacze na niego* witaj ja ostatnio jestem tu na zasadzie pojawiam sie i znikam w zaleznosci od tego jak ktos mnie odciaga od kompa... razz co??Sayo??puk puk??mam swoja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:01 pm
wywlok666 arghhhhhhhhhhhhhhhh musze iść ... sprawy wyższe ... *mój brat .. chociaż młodszy wyższy ode mnie sporo..* adieu *ściska kogo popadnie i całuje* a ty się kuruj Lavagetas_heqetai *macha łapką na pożeganie i znika* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:02 pm
Boże dlaczego stwożyłeś siostry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:02 pm
Lethiel Sayokun eek eek eek w takim razie twoje zdjęcie też możesz dać lethiel nie płacz sad puzniej ci oddam... trochę podziurawione gonk crying hmm... zdjecie tesciowej mi wystarczy blaugh zrobimy tak odzyskasz dla mnie maszynke i kazemy przekazac obrazek tobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:03 pm
wywlok666 Vykk ??o co chodzi z tymi powiazaniami rodzinnymi?? moze przydaloby sie jakies drzewo genealogiczne?? hyhy .. no moze ... XDD w takim razie moze ktos sie ze mna podzieli na PMie lub gdzie kolwiek jakie sa tu polaczenia bo nie portafie dojsc do tego sam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 arghhhhhhhhhhhhhhhh musze iść ... sprawy wyższe ... *mój brat .. chociaż młodszy wyższy ode mnie sporo..* adieu *ściska kogo popadnie i całuje* a ty się kuruj Lavagetas_heqetai *macha łapką na pożeganie i znika* papa tesciowko razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Boże dlaczego stwożyłeś siostry xd .. pytam o to samo kazdego dnia xd *przytuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|