|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun 'zagląda do środkaz pokoiku' ninja ninja ninja ninja ninja O.o *tajniacki skok na Sayo* 'przytula i caluje drapiac nieogolona gaba' heart xp ukradli mi maszynkę do golenia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej, nie porybkowałam...muszę już ucuekać... Papcie wam wszystkim *macha łapami* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:51 am
Delein Okej, nie porybkowałam...muszę już ucuekać... Papcie wam wszystkim *macha łapami* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* *przytula jeszcze w ostatniej chwili* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:52 am
Sayokun Lethiel Sayokun 'zagląda do środkaz pokoiku' ninja ninja ninja ninja ninja O.o *tajniacki skok na Sayo* 'przytula i caluje drapiac nieogolona gaba' heart xp ukradli mi maszynkę do golenia gonk *odsoowa sie* uh... wlasnie widzu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej, nie porybkowałam...muszę już ucuekać... Papcie wam wszystkim *macha łapami* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wywlok666 ooooooo biggrin biggrin biggrin biggrin bratnia dusza XDDD rysunek jest twDDD jej dzięki xd xd blaugh O.o ..... crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:53 am
Sayokun wywlok666 ooooooo biggrin biggrin biggrin biggrin bratnia dusza XDDD rysunek jest twDDD jej dzięki xd xd blaugh nie ma za co .. jeszcze dogadamy sie co do szczegołów .. kiedy przekazac .. i tak aby moja córka nie widziała .. zaraz ... *mysli* to ja twoja teściowa jestem ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:54 am
Lethiel *odsoowa sie* uh... wlasnie widzu xd teraz mnie lethiel nie przytuli sad gdzie ona jest gonk oddawać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:54 am
Lethiel Sayokun wywlok666 ooooooo biggrin biggrin biggrin biggrin bratnia dusza XDDD rysunek jest twDDD jej dzięki xd xd blaugh O.o ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *daje jej lizaka aby ja uciszyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:55 am
Sayokun Lethiel *odsoowa sie* uh... wlasnie widzu xd teraz mnie lethiel nie przytuli sad gdzie ona jest gonk oddawać może chcesz pozyczyc maszynki mojego brata? nieuzywana jeszcze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel Sayokun wywlok666 ooooooo biggrin biggrin biggrin biggrin bratnia dusza XDDD rysunek jest twDDD jej dzięki xd xd blaugh O.o ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *daje jej lizaka aby ja uciszyc* stare myslish ze mozesz mnie tak poprostu przku... O.o ... lizaczek !!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
??o co chodzi z tymi powiazaniami rodzinnymi?? moze przydaloby sie jakies drzewo genealogiczne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Sayokun wywlok666 ooooooo biggrin biggrin biggrin biggrin bratnia dusza XDDD rysunek jest twDDD jej dzięki xd xd blaugh nie ma za co .. jeszcze dogadamy sie co do szczegołów .. kiedy przekazac .. i tak aby moja córka nie widziała .. zaraz ... *mysli* to ja twoja teściowa jestem ? eek eek eek eek w takim razie twoje zdjęcie też możesz dać lethiel nie płacz sad puzniej ci oddam... trochę podziurawione
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|