|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:43 am
*przytuuulas do Lethiel* witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:44 am
M-Teen *przytuuulas do Lethiel* witam ^^ 4laugh whee *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:45 am
Delisa hejka 4laugh musze zaraz leciec sad papatki 3nodding papa słonko:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:45 am
wywlok666 matke to pierwszą powinnaś uściskać .. zwłaszcza taką która ma dla ciebie rysuenk XD a raczej by miała ale zapomniala go od Patryka .. XDDDd argh... matka sklerotyczka mi siem trafila xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:46 am
Lethiel wywlok666 matke to pierwszą powinnaś uściskać .. zwłaszcza taką która ma dla ciebie rysuenk XD a raczej by miała ale zapomniala go od Patryka .. XDDDd argh... matka sklerotyczka mi siem trafila xd xd xd e tam ... kto by tego SDeka LEgolasa chciał ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:47 am
'zagląda do środkaz pokoiku' ninja ninja ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:47 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 matke to pierwszą powinnaś uściskać .. zwłaszcza taką która ma dla ciebie rysuenk XD a raczej by miała ale zapomniala go od Patryka .. XDDDd argh... matka sklerotyczka mi siem trafila xd xd xd e tam ... kto by tego SDeka LEgolasa chciał ? stare stare stare .......... scream scream scream ........ gonk gonk gonk ...... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:48 am
pokwitować? nie- wystarczy jakis browiec za fatyge- a ten potrfel wzielismy za robocizne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'zagląda do środkaz pokoiku' ninja ninja ninja ninja ninja O.o *tajniacki skok na Sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'zagląda do środkaz pokoiku' ninja ninja ninja ninja ninja *macha do niego* hej smile chodź do nas smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:49 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 matke to pierwszą powinnaś uściskać .. zwłaszcza taką która ma dla ciebie rysuenk XD a raczej by miała ale zapomniala go od Patryka .. XDDDd argh... matka sklerotyczka mi siem trafila xd xd xd e tam ... kto by tego SDeka LEgolasa chciał ? ja bym chciał 3nodding bym powiesił na ścianie i trenował rzuty nożem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai pokwitować? nie- wystarczy jakis browiec za fatyge- a ten potrfel wzielismy za robocizne *podchodzi do niego i pomaga na kanapie się ułożyc* wszystko dobrze ? *patrzy zatroskana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wywlok666 Lethiel wywlok666 matke to pierwszą powinnaś uściskać .. zwłaszcza taką która ma dla ciebie rysuenk XD a raczej by miała ale zapomniala go od Patryka .. XDDDd argh... matka sklerotyczka mi siem trafila xd xd xd e tam ... kto by tego SDeka LEgolasa chciał ? ja bym chciał 3nodding bym powiesił na ścianie i trenował rzuty nożem stare ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:50 am
Okej, nie porybkowałam...muszę już ucuekać... Papcie wam wszystkim *macha łapami* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|