|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:26 am
Prinee M-Teen witam witam *przytula fifi, patryka, zrwaca sie do prinee* a ty co taka nahcmulana mina ;> no a jak myslisz? ja ostatnio przerywalam swoje zajecia zeby ci sprawdzac ceny, znosilam to jak sie cieszylam kasa i nie chcialas porzyczyc......a ty jaka jestes....? hmm a nie pomyslalas zeby otworzyc new okno? :> czy to az takie okropne sprawdzic kolezance jak to z wedkami w sklepie jest.. PS ale my sie z namy z patrykiem.. no nie biggrin ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:27 am
Najwyższy czas trochę porybkować :3
Falc, powinieneś dostać medal za ilośc nagłych zniknięc. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:28 am
M-Teen Prinee M-Teen witam witam *przytula fifi, patryka, zrwaca sie do prinee* a ty co taka nahcmulana mina ;> no a jak myslisz? ja ostatnio przerywalam swoje zajecia zeby ci sprawdzac ceny, znosilam to jak sie cieszylam kasa i nie chcialas porzyczyc......a ty jaka jestes....? PS ale my sie z namy z patrykiem.. no nie biggrin ? znamy .. znamy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:28 am
Falcone Witam znowu wrocilem mam nadzieje ze na dluzej tym razem sweatdrop CHOLERA nie moge do inventory wesc bo cos sie zjebalo i wyskakuje blad krytyczny gonk hhhihi .. witaj ponownie .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:29 am
M-Teen Prinee M-Teen witam witam *przytula fifi, patryka, zrwaca sie do prinee* a ty co taka nahcmulana mina ;> no a jak myslisz? ja ostatnio przerywalam swoje zajecia zeby ci sprawdzac ceny, znosilam to jak sie cieszylam kasa i nie chcialas porzyczyc......a ty jaka jestes....? hmm a nie pomyslalas zeby otworzyc new okno? :> czy to az takie okropne sprawdzic kolezance jak to z wedkami w sklepie jest.. PS ale my sie z namy z patrykiem.. no nie biggrin ? jaaasne wszystko dla marci !!!! wszysciutko..... ! czego sobie jeszcze moja ty krolowo zyczysz...?! twoje slowo jest dla mnie rozkazem ! stare stare stare stare ty tak lepiej popatrz czy ty keidys cos dla mnie zrobilas.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:30 am
Falcone Witam znowu wrocilem mam nadzieje ze na dluzej tym razem sweatdrop CHOLERA nie moge do inventory wesc bo cos sie zjebalo i wyskakuje blad krytyczny gonk hejka 4laugh ja tesh nie moge wejsc do inventory sad wiem tylko ze MUSZA to naprawic do 25 xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:31 am
Delein Najwyższy czas trochę porybkować :3 Falc, powinieneś dostać medal za ilośc nagłych zniknięc. 3nodding hmm ja juz sobie porybkowąłam i właśnie sobie wyliczam ile złowiłam goldów ^^ .. *kalkuluje, kalkuluje...* AHA! surprised 146 goldów ^^ a przyneta była za 25 goldów a wedka za 100 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:32 am
ja tylko mam jakis kłopot z moja skrzynka .. nie chce mi wejść skubana >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Najwyższy czas trochę porybkować :3 Falc, powinieneś dostać medal za ilośc nagłych zniknięc. 3nodding co mam poradzic ojciec remontuje kuchnie i co chile prad wylacza i kaze mi z kompa wyjsc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Delein Najwyższy czas trochę porybkować :3 Falc, powinieneś dostać medal za ilośc nagłych zniknięc. 3nodding co mam poradzic ojciec remontuje kuchnie i co chile prad wylacza i kaze mi z kompa wyjsc domokun sadysta po prostu .. sadysta ... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:33 am
chol**a jak mi tu wszystko sie na kompie j****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pytanie do ogółu: Czy komuś działają rybki? Bo mi na "lołding" utknęło ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pytanie do ogółu: Czy komuś działają rybki? Bo mi na "lołding" utknęło == działają ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:35 am