|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:01 am
Patryk_86 *wchodzi i się rozgląda szukając kogoś znajomego* Fifi !!! XDDDDDDDDD *przytula mocno i macha do reszty* witajcie witaj brzydalu XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:02 am
Avsko nowoprzybyłym! *macha im łapami* :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:03 am
nie chce ktos moze kupic giftboxa ? biggrin potrzebna mi kasa..... zbieram na kapcie pingwinki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:03 am
Delein Avsko nowoprzybyłym! *macha im łapami* :3 a witaj witaj smile *czarujący uśmiech* ojciec Yume i Lethiel ... małżonek Fifi XDD *dokonuje prezentacji nie puszczając Fifi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:04 am
witajcie znowu..wczesniej zniknalem bez pozegnania... sweatdrop ...troche mi wstyd ale no coz rodzicow sie nie wybiera... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:04 am
Prinee nie chce ktos moze kupic giftboxa ? biggrin potrzebna mi kasa..... zbieram na kapcie pingwinki ^^ ja sie wczoraj na widłach spłukałam .. >,< teraz zbieram kase od zera niemal ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:05 am
Patryk_86 Delein Avsko nowoprzybyłym! *macha im łapami* :3 a witaj witaj smile *czarujący uśmiech* ojciec Yume i Lethiel ... małżonek Fifi XDD *dokonuje prezentacji nie puszczając Fifi* Miło mi poznać *uśmiech*. Delein jestem, za druidkę tu robię. *ukłon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:05 am
Vykk witajcie znowu..wczesniej zniknalem bez pozegnania... sweatdrop ...troche mi wstyd ale no coz rodzicow sie nie wybiera... blaugh witaj smile *ściska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:07 am
Patryk_86 Delein Avsko nowoprzybyłym! *macha im łapami* :3 a witaj witaj smile *czarujący uśmiech* ojciec Yume i Lethiel ... małżonek Fifi XDD *dokonuje prezentacji nie puszczając Fifi* pradziadek O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:08 am
Lina-san Patryk_86 Delein Avsko nowoprzybyłym! *macha im łapami* :3 a witaj witaj smile *czarujący uśmiech* ojciec Yume i Lethiel ... małżonek Fifi XDD *dokonuje prezentacji nie puszczając Fifi* pradziadek O.O ano pradziadek razz Ruda mnie juz w rodziny wrobiła... sam straciłem rachube juz dawno kto jest moja rodzina .. i w jakim sensie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:09 am
Delein Patryk_86 Delein Avsko nowoprzybyłym! *macha im łapami* :3 a witaj witaj smile *czarujący uśmiech* ojciec Yume i Lethiel ... małżonek Fifi XDD *dokonuje prezentacji nie puszczając Fifi* Miło mi poznać *uśmiech*. Delein jestem, za druidkę tu robię. *ukłon* ja zaś krwiopijca kolejny do barwnej kolekcji ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|