|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:13 am
coś mnie naszło na poezję
Aksamitnie przychodzi... szeptem Sączy księżyc do głowy... nie chcę Gwiazdy sennie kapią... w czarne miasto Nie przychodzi mój anioł... pewnie zasnął
Dotykam noc samotną łzą... Wychodzę w niebyt Dotykam noc samotną łzą... jak ciebie kiedyś
Wchodzę w jej czarne oczy... boso Księżyc serce me okrył... nocą Aksamitne cienie... budzą miasto Nic o sobie nie wiem... gwiazdy tańczą
Dotykam noc samotną łzą... Wychodzę w niebyt Dotykam noc samotną łzą... jak ciebie kiedyś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:22 am
Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna az tak straszny to ja nie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:24 am
Ozzwald Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna az tak straszny to ja nie jestem Nie każdy lubi szkołę, ale że by się odrazu bać Ozziego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:24 am
Kukus Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna pijany był... coś mu się pojebało... nie bojaj się... on tylko tak wygląda... jest pierdolnięty w głowę ale zasadniczo nieszkodliwy nie chodzi o wyglad!!! jak mozna mowic ze sie lubi szkole (nawet po pijaku)??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:26 am
Ozzwald Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna az tak straszny to ja nie jestem ja cie nie rozumiem .ja szkoly nielubie nienawidze unikam uciekam przed nia blllllllaaaaaaaaaaah szkola fuj .......... ale co do tego bania sie to ja tylko zartowalam wink ... zeby mnie przestraszy ctrza byc hooooooooohoooooooooooo spadam papatki wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:28 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna az tak straszny to ja nie jestem ja cie nie rozumiem .ja szkoly nielubie nienawidze unikam uciekam przed nia blllllllaaaaaaaaaaah szkola fuj .......... ale co do tego bania sie to ja tylko zartowalam wink ... zeby mnie przestraszy ctrza byc hooooooooohoooooooooooo spadam papatki wszystkim Ja też lubię szkołę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:31 am
Sei chan Baliaur Ozzwald Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna az tak straszny to ja nie jestem ja cie nie rozumiem .ja szkoly nielubie nienawidze unikam uciekam przed nia blllllllaaaaaaaaaaah szkola fuj .......... ale co do tego bania sie to ja tylko zartowalam wink ... zeby mnie przestraszy ctrza byc hooooooooohoooooooooooo spadam papatki wszystkim Ja też lubię szkołę. a ja tyle za nią płacę, że nie obchodzi mnie czy lubię czy nie, chodzę, bo mi żal żeby ten hajs przepierdolić... poza tym by się wreszcie przydało ten papier wziąć do łapy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:49 am
Kukus Sei chan Baliaur Ozzwald Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna az tak straszny to ja nie jestem ja cie nie rozumiem .ja szkoly nielubie nienawidze unikam uciekam przed nia blllllllaaaaaaaaaaah szkola fuj .......... ale co do tego bania sie to ja tylko zartowalam wink ... zeby mnie przestraszy ctrza byc hooooooooohoooooooooooo spadam papatki wszystkim Ja też lubię szkołę. a ja tyle za nią płacę, że nie obchodzi mnie czy lubię czy nie, chodzę, bo mi żal żeby ten hajs przepierdolić... poza tym by się wreszcie przydało ten papier wziąć do łapy nie mart się już niedługo weźmiemy ten papier i przeniesiemy się na uczelnie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:52 am
Ozzwald Kukus Sei chan Baliaur Ozzwald Baliaur Baliaur heyka Ozzwald a jaki temat był na głównym topicu ozz z daleka ode mnie! ja sie go boje crying (ozzwalda), bo on szkole lubi [sic!] a to jest patologia patologiczna az tak straszny to ja nie jestem ja cie nie rozumiem .ja szkoly nielubie nienawidze unikam uciekam przed nia blllllllaaaaaaaaaaah szkola fuj .......... ale co do tego bania sie to ja tylko zartowalam wink ... zeby mnie przestraszy ctrza byc hooooooooohoooooooooooo spadam papatki wszystkim Ja też lubię szkołę. a ja tyle za nią płacę, że nie obchodzi mnie czy lubię czy nie, chodzę, bo mi żal żeby ten hajs przepierdolić... poza tym by się wreszcie przydało ten papier wziąć do łapy nie mart się już niedługo weźmiemy ten papier i przeniesiemy się na uczelnie... biggrin Szkoły nie trzeba lubić albo nienawidzić :> Szkołę trzeba ukończyć Jak to powiedział pan A. Samson razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:09 am
AdgaMa Szkoły nie trzeba lubić albo nienawidzić :> Szkołę trzeba ukończyć Jak to powiedział pan A. Samson razz jakoś nieswojo czuję się przyznając rację pierdolonemu ***** ale w tej kwestii, skurwysyn, ją miał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:56 am
Niech ktoś mnie przytuli !!! ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:47 pm
BeeWolf Niech ktoś mnie przytuli !!! ... crying bym przytulił... ale to by z nas zrobiło pierdolonych Kolargoli... więc NIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:59 pm
BeeWolf Niech ktoś mnie przytuli !!! ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 4:55 am
Omega Sun BeeWolf Niech ktoś mnie przytuli !!! ... crying III ...ale mmiło ..ble kukus ..brata nie przytulisz ..!!! aj ty no ale koralgolem nie chce być
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 11:19 am
jak to miło po kolacji dłonią prawą, pełną gracji w swej prywatnej ubikacji dokonywać mosturbacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|