wedle zyczenia fotki juz nie ma... cholera zapomnialem ja sobie zapisac na dysku... idea sie gdzies w histri znajdzie mrgreen
Ozzwald Vice Captain
Arife
Posted: Wed Jun 22, 2005 11:39 am
Ozzwald
Arife
Dziękuję bardzo *buziak dla Ozzwalda*
wedle zyczenia fotki juz nie ma... cholera zapomnialem ja sobie zapisac na dysku... idea sie gdzies w histri znajdzie mrgreen
a chcesz je ??
Posted: Wed Jun 22, 2005 1:40 pm
zastanawiam sie nad zbanowaniem wszystkiego co ma mniej niz 18 lat nie dotyczy to mojej kobiety mrgreen
Ozzwald Vice Captain
revcat
Posted: Wed Jun 22, 2005 2:15 pm
Ozzwald
zastanawiam sie nad zbanowaniem wszystkiego co ma mniej niz 18 lat nie dotyczy to mojej kobiety mrgreen
.... xd ..... towarzyszu kapiotanie...dawno pana nie widzialem u nas na posterunku.... pirate
Posted: Wed Jun 22, 2005 2:27 pm
ninja
Lethiel
Tipsy Lunatic
Ozzwald Vice Captain
Posted: Wed Jun 22, 2005 2:27 pm
revcat
Ozzwald
.... xd ..... towarzyszu kapiotanie...dawno pana nie widzialem u nas na posterunku.... pirate
zawieruszylem sie...
Posted: Wed Jun 22, 2005 2:38 pm
Lethiel
ninja
czemu sie czaisz ?
Ozzwald Vice Captain
revcat
Posted: Wed Jun 22, 2005 2:44 pm
Ozzwald
revcat
Ozzwald
zawieruszylem sie...
oi! cos el kapitano nie w humorku.....ale dlaczego?
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:37 am
Ozzwald
to juz nie zobaczysh wtedy zadnej foty Ari mrgreen hmm a moze jeszcze pomysle... ja jej nie rozumiem jaz stroi wielkie fochy ze nie publikuje jej zdjec a potem ze publikuje sweatdrop
a jak nie zciagne ich na kompa to swieta obrazona
ach te kobiety stressed
Baliaur
Ozzwald Vice Captain
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:12 am
Baliaur
Ozzwald
to juz nie zobaczysh wtedy zadnej foty Ari mrgreen hmm a moze jeszcze pomysle... ja jej nie rozumiem jaz stroi wielkie fochy ze nie publikuje jej zdjec a potem ze publikuje sweatdrop
ach te kobiety stressed
szantarz? a ja ci powiem ze ja na to jestem obojetny... przezyje bez zdjec...
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:20 am
revcat
Ozzwald
revcat
Ozzwald
zawieruszylem sie...
oi! cos el kapitano nie w humorku.....ale dlaczego?
poprostu jestem wkurzony bo gaia mi fatalnie dziala i nie moge sobie popisac...
Ozzwald Vice Captain
Ozzwald Vice Captain
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:29 am
Arife
Czy mozna wrzucac czyjes foty na tej Gildii? Bo to chyba troche nie wporzadku wobec mnie...
tutaj wszystkie chwyty dozwolone sa...
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:05 am
wlasnie! kogo zbanowac?
racqel Crew
Baliaur
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:16 am
Ozzwald
Baliaur
Ozzwald
ach te kobiety stressed
szantarz? a ja ci powiem ze ja na to jestem obojetny... przezyje bez zdjec...
heh ona widoczniej nie sweatdropgonk
rac... to ile dacie za te gacie?? xd (tzn ta fotke)