|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 20, 2009 12:21 pm
Kéne már befejezés crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 21, 2009 6:39 am
Kéne...
(Real life sucks...) Egyelőre arra sincs időm, hogy nyugottan elmenjek wc-re...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 4:27 am
*Harakirit követ el, mert nem láthatja a Rich Mob következő részét...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 5:43 am
Figyelj, ha be mész helyettem és megírod az a négy ZH-t, ami jövő héten lesz, esküszöm megírom neked a befejezést... A szerdainak muszáj kettesre sikerülnie, a péntekinek, meg minnél jobban... Vállalati gazdaságtan és Adatbázis kezelés. Hajrá!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 8:07 am
Bocsi, nem akartalak siettetni. Nem tudtam, hogy ennyi dolgod van crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:05 am
Nem személyes lustaságom miatt nem fejeztem még be az utolsó fejezetet, hanem mert vagy nincs indőm, vagy mert éppenséggel van időm, de annyira fáradt vagyok, hogy a gép előtt ülés is nehezemre esik...
Szóval, mindenkitőül elnézést kérek és még egy kis türelmet.
Legkésőbb a húsvéti szünet alatt befejezem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 02, 2009 1:21 pm
Malreni Nem személyes lustaságom miatt nem fejeztem még be az utolsó fejezetet, hanem mert vagy nincs indőm, vagy mert éppenséggel van időm, de annyira fáradt vagyok, hogy a gép előtt ülés is nehezemre esik... Szóval, mindenkitőül elnézést kérek és még egy kis türelmet. Legkésőbb a húsvéti szünet alatt befejezem. Hogy nehogy a jövő hét elején vagy hétvégén folytatni tudjam az utolsó fejezetet, a buzi tanáraim a változatosság kedvéért Keddre és Szerdára is bejelentettek egy-egy ZH-t. Úgyhogy készülhetek Linuxból és Novell szerver üzemeltetésből, úgyhogy hivatalosan is a *********!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 5:02 am
Malreni Malreni Nem személyes lustaságom miatt nem fejeztem még be az utolsó fejezetet, hanem mert vagy nincs indőm, vagy mert éppenséggel van időm, de annyira fáradt vagyok, hogy a gép előtt ülés is nehezemre esik... Szóval, mindenkitőül elnézést kérek és még egy kis türelmet. Legkésőbb a húsvéti szünet alatt befejezem. Hogy nehogy a jövő hét elején vagy hétvégén folytatni tudjam az utolsó fejezetet, a buzi tanáraim a változatosság kedvéért Keddre és Szerdára is bejelentettek egy-egy ZH-t. Úgyhogy készülhetek Linuxból és Novell szerver üzemeltetésből, úgyhogy hivatalosan is a *********! Jó hírem van! Mivel, a mai ZH-n a buzi tanár úgy megszivatott minket, hogy az nem igaz. (Olyan feladatot adott, amilyet nem vettünk, mert ő azt gondolta, hogy arra mi rájövünk...) Úgyhogy, ünnepájesen is leszarom a következő ZH-imat és most, ebben a szent percben leülök és befejezem a RM első részének utolsó fejezetét. Csak előbb eszek valamit, mert szédelgek az éhségtől...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 10:39 am
Ugye nem éjfélkor lesz feltöltve? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:53 pm
Ismét vér fog folyni. *sátáni kacaj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 1:06 pm
Már álmos vagyok... Nem baj, még van mit textúrázni gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 4:33 pm
Elnézést... attól, hgoy én eldöntöttem, hogy nekiülök, az egy dolog... egy órár rá levert a láz a lábamról. Aludtam egyet, már jobban vagyok. Holnap este, legkésőbb vasárnap felkerül a befejezés.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 04, 2009 9:58 am
Hát felkerült az utolsó fejezet is és ezzel véget ért az első kör! Ezzel egy időben, mivel sajnos rajtam kívülálló okok miatt elhúzódótt az egész, most a második körre való jelentkezést is elindítom! Jó olvasást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|