|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 9:47 am
E tam, najlepsze są brwi pana agenta rofl Potęznie zakręcony tytuł, mozna patrzec i patrzeć i chyba nigdy sie nie znudzi biggrin A Egmont wreszcie wydało 11 tom "Edena", YAAAAAAYYYYYY!!! Myslałam, że prędzej zdechne niz się doczekam... Jak przeczytałam newslettera to nagle poczułam, że świat jest taki piekny i wspaniały 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 12:38 pm
opcy Delein the Wildest Z Adwokatem nalogowo to teraz ogladamy. Jestem fanka TV-Walkmana...rozbroilo mnie, jak polknal, a potem wydalil tego chlopaczka rofl ja tam najbardziej lubie Mammimi... jest tak samo zakrecona jak ja.. emo Piromanka mrgreen A ten kotek maly czarny! Ja chce takiego, juz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:00 pm
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Z Adwokatem nalogowo to teraz ogladamy. Jestem fanka TV-Walkmana...rozbroilo mnie, jak polknal, a potem wydalil tego chlopaczka rofl ja tam najbardziej lubie Mammimi... jest tak samo zakrecona jak ja.. emo Piromanka mrgreen A ten kotek maly czarny! Ja chce takiego, juz! FuriKuri jest cudne (a kotek jeszcze lepszy) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:03 pm
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Z Adwokatem nalogowo to teraz ogladamy. Jestem fanka TV-Walkmana...rozbroilo mnie, jak polknal, a potem wydalil tego chlopaczka rofl ja tam najbardziej lubie Mammimi... jest tak samo zakrecona jak ja.. emo Piromanka mrgreen A ten kotek maly czarny! Ja chce takiego, juz! moj ava na coponiektorych forach ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 9:55 am
opcy Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Z Adwokatem nalogowo to teraz ogladamy. Jestem fanka TV-Walkmana...rozbroilo mnie, jak polknal, a potem wydalil tego chlopaczka rofl ja tam najbardziej lubie Mammimi... jest tak samo zakrecona jak ja.. emo Piromanka mrgreen A ten kotek maly czarny! Ja chce takiego, juz! moj ava na coponiektorych forach ninja  oczywisty fakt smile Jakos ogolnie czarny kot jest chetnie dodawany do rozneej mangi(animea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 8:07 am
Ayah_TheMetalMania opcy Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Z Adwokatem nalogowo to teraz ogladamy. Jestem fanka TV-Walkmana...rozbroilo mnie, jak polknal, a potem wydalil tego chlopaczka rofl ja tam najbardziej lubie Mammimi... jest tak samo zakrecona jak ja.. emo Piromanka mrgreen A ten kotek maly czarny! Ja chce takiego, juz! moj ava na coponiektorych forach ninja  oczywisty fakt smile Jakos ogolnie czarny kot jest chetnie dodawany do rozneej mangi(animea w ogole KOT jako taki czesto wystepuje... smile osatnio slodka mange czytalam z ktorejs polskiej strony skanlacyjnej (na 99% Projekt Manga) pt. Shogyoku Tenshi (czy cos w tym stylu XD) i byl tam uroczy "koci" rozdzial... czytajac go doznalam malego deja vu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 8:12 am
Pysiol Ah mnie do Naruto wcale nie ciagnie confused . Za to z chęcią zciągnełabym sobie "tales of phantasia" (wlasnie gram w gre). hmmm... gra rzadzi, ale nie wiem czy jest anime na jej podstawie, wiem tylko ze na podstawie Tales of Destiny 2 (ktore ostatnio przechodze biggrin ) nakrecili Tales of Eternia... ogolnie rzecz biorac Tales'y rzadza jesli lubi sie klimaty ala Slayers twisted a czasem nawet daja nieco do myslenia ( idea ), no i fakt ze do jednych czesci postacie narysowal Fujishima a do innych Mutsumi Inomata mnie osobiscie bardzo zacheca... pan Fujishima nie tylko umie rysowac motory i boginki/policjantki/studentki polibudy etc. ale takze za macnych biszonenoof xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 8:14 am
Delein the Wildest Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri ... takze rzadzi mrgreen a skoro o klasycznych tytulach mowa... pamieta ktos jeszcze .. nyo... ME KARA BIII~MU!!!! xd sie znaczy DiGi Charat? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 8:16 am
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Z Adwokatem nalogowo to teraz ogladamy. Jestem fanka TV-Walkmana...rozbroilo mnie, jak polknal, a potem wydalil tego chlopaczka rofl ja tam najbardziej lubie Mammimi... jest tak samo zakrecona jak ja.. emo Piromanka mrgreen A ten kotek maly czarny! Ja chce takiego, juz! ja takiego mam... w dodatku ma ADHD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 11:38 am
Raticiel Delein the Wildest Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri ... takze rzadzi mrgreen a skoro o klasycznych tytulach mowa... pamieta ktos jeszcze .. nyo... ME KARA BIII~MU!!!! xd sie znaczy DiGi Charat? rofl Kurna ja po tym czulam jak mi szare komorki szykuja powstanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 1:02 pm
Delein the Wildest Raticiel Delein the Wildest Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri ... takze rzadzi mrgreen a skoro o klasycznych tytulach mowa... pamieta ktos jeszcze .. nyo... ME KARA BIII~MU!!!! xd sie znaczy DiGi Charat? rofl Kurna ja po tym czulam jak mi szare komorki szykuja powstanie... 'jestem opcy z krainy opcych..' mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 1:33 am
opcy Delein the Wildest Raticiel Delein the Wildest Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri ... takze rzadzi mrgreen a skoro o klasycznych tytulach mowa... pamieta ktos jeszcze .. nyo... ME KARA BIII~MU!!!! xd sie znaczy DiGi Charat? rofl Kurna ja po tym czulam jak mi szare komorki szykuja powstanie... 'jestem opcy z krainy opcych..' mrgreen rofl Nyoo nyoo nyaaa gema.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 1:51 pm
Yajo E tam, najlepsze są brwi pana agenta rofl Potęznie zakręcony tytuł, mozna patrzec i patrzeć i chyba nigdy sie nie znudzi biggrin A Egmont wreszcie wydało 11 tom "Edena", YAAAAAAYYYYYY!!! Myslałam, że prędzej zdechne niz się doczekam... Jak przeczytałam newslettera to nagle poczułam, że świat jest taki piekny i wspaniały 4laugh a? a? a? Zawsze jak nie mam pieniędzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 7:04 am
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Raticiel Delein the Wildest Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri Furi Kuri ... takze rzadzi mrgreen a skoro o klasycznych tytulach mowa... pamieta ktos jeszcze .. nyo... ME KARA BIII~MU!!!! xd sie znaczy DiGi Charat? rofl Kurna ja po tym czulam jak mi szare komorki szykuja powstanie... 'jestem opcy z krainy opcych..' mrgreen rofl Nyoo nyoo nyaaa gema. Puchiko-chan-nyuuuuuuuuuuuuu................. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 1:46 am
EvilYuki a? a? a? Zawsze jak nie mam pieniędzy... Skąd ja to znam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|