|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:15 pm
Lethiel Sango-Maho ooo ja też chce na to iść! lubie takie filmy (bo to nie jest chyba horror????) no coz.. z zalozenia chyba jest. wyjadaja sobie policzki zywcem i te sprawy ^^' a nie no, takie żeczy to co innego ja sie boje horrorów o szatanie *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:20 pm
Lethiel no coz.. z zalozenia chyba jest. wyjadaja sobie policzki zywcem i te sprawy ^^' ehehehe sweatdrop to ja moze zrezygnuje....... potem bede miala sny brutalne XD wole horrory typu Klątwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:22 pm
nie no co ty...^^ u mnie tak źle nie jest po takich filmach, horrory dla mnie gorsze *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:26 pm
Sango-Maho nie no co ty...^^ u mnie tak źle nie jest po takich filmach, horrory dla mnie gorsze *.* no ja nie to ze sie boje takich filmów Oo tylko potem takie myśli mnie nachodza...... po horrorach sie boje ilubie to mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:31 pm
Rishi-san Sango-Maho nie no co ty...^^ u mnie tak źle nie jest po takich filmach, horrory dla mnie gorsze *.* no ja nie to ze sie boje takich filmów Oo tylko potem takie myśli mnie nachodza...... po horrorach sie boje ilubie to mrgreen ja ni... crying a jeszcze jak sie cieszyłam jak po obejrzeniu emilly rose sie okazało że mój zegar stanął na godzinie 3 !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 8:05 am
Sango-Maho Rishi-san Sango-Maho nie no co ty...^^ u mnie tak źle nie jest po takich filmach, horrory dla mnie gorsze *.* no ja nie to ze sie boje takich filmów Oo tylko potem takie myśli mnie nachodza...... po horrorach sie boje ilubie to mrgreen ja ni... crying a jeszcze jak sie cieszyłam jak po obejrzeniu emilly rose sie okazało że mój zegar stanął na godzinie 3 !!!!! Ehehe xD Szczerze? Mi tez jakoś tak w pobliżu trzeciej zdarzyło się obudzić xD Ale to olałam x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:04 am
BlackFriend Sango-Maho Rishi-san Sango-Maho nie no co ty...^^ u mnie tak źle nie jest po takich filmach, horrory dla mnie gorsze *.* no ja nie to ze sie boje takich filmów Oo tylko potem takie myśli mnie nachodza...... po horrorach sie boje ilubie to mrgreen ja ni... crying a jeszcze jak sie cieszyłam jak po obejrzeniu emilly rose sie okazało że mój zegar stanął na godzinie 3 !!!!! Ehehe xD Szczerze? Mi tez jakoś tak w pobliżu trzeciej zdarzyło się obudzić xD Ale to olałam x3 no ja tak samo XD mnie to jakoś nie robi a ta emilly Rose czy jak jej tam było to nie było straszne XD ja tam ze śmiechu nie mogłem wyrobić... XD ale mometami film był nudny zwłaszcza jak te sceny w sądzie pokazywali..... nuuudy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:07 am
BlackFriend Sango-Maho Rishi-san Sango-Maho nie no co ty...^^ u mnie tak źle nie jest po takich filmach, horrory dla mnie gorsze *.* no ja nie to ze sie boje takich filmów Oo tylko potem takie myśli mnie nachodza...... po horrorach sie boje ilubie to mrgreen ja ni... crying a jeszcze jak sie cieszyłam jak po obejrzeniu emilly rose sie okazało że mój zegar stanął na godzinie 3 !!!!! Ehehe xD Szczerze? Mi tez jakoś tak w pobliżu trzeciej zdarzyło się obudzić xD Ale to olałam x3ja identyko XDD poza tym ja bardzo rzadko na zegarek patrze w nocy Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:16 am
Rishi-san ja identyko XDD poza tym ja bardzo rzadko na zegarek patrze w nocy Oo XD a no ja też XD ale ja żadko w nocy wstaje wogule XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:19 am
Inek Jaffar Rishi-san ja identyko XDD poza tym ja bardzo rzadko na zegarek patrze w nocy Oo XD a no ja też XD ale ja żadko w nocy wstaje wogule XD no dobra bo zaraz o spaniu sie zacznie i offtop bedzie xD ja tylko nie moge zasnąć, ale to nie wina horrorów ani nic..... horrory znieczulaja Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:20 am
Inek Jaffar Rishi-san ja identyko XDD poza tym ja bardzo rzadko na zegarek patrze w nocy Oo XD a no ja też XD ale ja żadko w nocy wstaje wogule XD no ja to przecież co chwile >< ja znowu jakiś film mam o exorcyzmach xDD musze obejrzeć (żeby nie było że nie oglądałam) ale sim boje noo ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:21 am
Sango-Maho Inek Jaffar Rishi-san ja identyko XDD poza tym ja bardzo rzadko na zegarek patrze w nocy Oo XD a no ja też XD ale ja żadko w nocy wstaje wogule XD no ja to przecież co chwile >< ja znowu jakiś film mam o exorcyzmach xDD musze obejrzeć (żeby nie było że nie oglądałam) ale sim boje noo >< a jaki tytuł? ja też chce zobaczyć!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 12:06 pm
Inek Jaffar Sango-Maho Inek Jaffar Rishi-san ja identyko XDD poza tym ja bardzo rzadko na zegarek patrze w nocy Oo XD a no ja też XD ale ja żadko w nocy wstaje wogule XD no ja to przecież co chwile >< ja znowu jakiś film mam o exorcyzmach xDD musze obejrzeć (żeby nie było że nie oglądałam) ale sim boje noo >< a jaki tytuł? ja też chce zobaczyć! a myślisz że pamiętam?????? nie wiem, wiem tyle że horror to jest i widziałam początek wogóle czekałam na tytół a żadnego nie było powiedzmy że jest to film pod tytółem "niemam tytółu" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 11:01 am
opcy drogie dzieci: - liczcie cytaty - starajcie sie wypowiadac na temat - piszcie po polsku
a.. i pierwsze wrazenie macie u mnie dosyc ujowe ZŁOOOOOOOO ninja 4laugh ...
Plac Zbawiciela Palimpsets
to chyba tyle ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:02 am
A co myślicie o tych wszystkich Sailorkach Live Action? xd Jak dla mnie to to jest kompletne dno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|