Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 57 58 59 60 61 62 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

MurderousPrincess

PostPosted: Sun Mar 08, 2009 12:48 pm

üdv itt neked is, Csokinyuszi. ^^
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 12:50 pm

Akitta-chan
Csokinyuszi
Sziasztok!
Pár napja játszom csak, és próbálok boldogulni magamtól, több kevesebb sikerrel. Timinek hívnak, 16 éves vagyok és a Pécsiek népes táborát gyarapítom. biggrin Elég sok hobbym van, imádok rajzolni és festeni. Emellet zenét hallgatok és éneklek, néha viszont csak filózok az élet dolgain xd Szeretek tv-t nézni és gépezni, sokat vagyok a barátaimmal, és alapjába véve elég őrült vagyok... rofl ezt sok ember nem tolerálja, sok viszont igen. Hát hirtelenjében ennyit tudtam összeszedni magamról. Ha lesz még valami majd írok! Pá! whee

Kezd sok lenni itt a Pécsi...Kertváros, belváros vagy egyébb? 3nodding

Az egyébbe sorolom magam biggrin Biztos tudjátok hol van a Mohácsi úti kereszteződés, attól kell befelé elindulni egy osztott pályás úton. Ez mondhatni züld övezet, az út mentén fák, kertes házak, idilli béke, nyugalom biggrin Tehát minden ami kellemes. Egyébként Engel jános út biggrin

Csokinyuszi

sgergely

PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:04 pm

Remek! blaugh Pont most egy csokinyuszi amikor még a macskám füle tövének is húsvéti szaga van. xp Egyébként tényleg. DR Maci nem tudja mért lehet ez? Egyébként üdv a guildben! blaugh
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:06 pm

Csokinyuszi

Az egyébbe sorolom magam biggrin Biztos tudjátok hol van a Mohácsi úti kereszteződés, attól kell befelé elindulni egy osztott pályás úton. Ez mondhatni züld övezet, az út mentén fák, kertes házak, idilli béke, nyugalom biggrin Tehát minden ami kellemes. Egyébként Engel jános út biggrin

Na basszus...akkor nem messze a munkahelyemtől laksz...Kontakt Elektro, Mohácsi Út 79.

Mellesleg..ehhe..eddig csak én vagyok az eggyetlen AKTÍV pécsi. itt.
sweatdrop

Akitta-chan

Csokinyuszi

PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:13 pm

sgergely
Remek! blaugh Pont most egy csokinyuszi amikor még a macskám füle tövének is húsvéti szaga van. xp Egyébként tényleg. DR Maci nem tudja mért lehet ez? Egyébként üdv a guildben! blaugh

Hát igen Csokinyuszi.. Eredetileg Csokimikulás vagyok, ez egy játékból rámragadt, csak a csokinyuszi jobban illik egy női karihoz biggrin bár lehet ez egy újabb timi-hülyeség biggrin na mind1 .. és mindenkinek köszi az üdvözléseket, elég sok jó arc van itt...bár lehet túl korán van még az Ego-növeléshez biggrin
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:18 pm

Üdv köztünk! biggrin

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:22 pm

Csokinyuszi
sgergely

Hát igen Csokinyuszi.. Eredetileg Csokimikulás vagyok, ez egy játékból rámragadt, csak a csokinyuszi jobban illik egy női karihoz biggrin bár lehet ez egy újabb timi-hülyeség biggrin na mind1 .. és mindenkinek köszi az üdvözléseket, elég sok jó arc van itt...bár lehet túl korán van még az Ego-növeléshez biggrin

Azt sose késő növelni... xd xd xp xp

Ja és üdv itt whee
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:23 pm

Üdv! smile Én bp-i vagyok de talán 1x voltam Pécsett pár éve...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

MurderousPrincess

PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:29 pm

hűű, én még sohasem voltam Pécsett. redface Vas megye környékiek esetleg?
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:31 pm

MurderousPrincess

Vas megye? Hát ezért szereted a metált! xd

Akitta-chan

sgergely

PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:32 pm

Én Budapesti vok. Az egy kis település úgy pestmegye közepe táján.
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:39 pm

Akitta-chan
MurderousPrincess

Vas megye? Hát ezért szereted a metált! xd

haha. XD hát látod, Vas megye, és mégis minden jó koncertet BP-n meg az ország másik felén tartanak.. T.T

MurderousPrincess

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 1:57 pm

Én meg se szólalok, aki Gy-M-S megyében lakik xd
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 2:01 pm

csongrád megye -----> szöged 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 2:14 pm

MurderousPrincess
hali~
nesztek, új tag, nem tudom, mennyire jártok vele jól. =P
hát... most őszintén, mi a fenét írjak? : D nyugat-magyarországi, Angi keresztnévre hallgató nőszemély vagyok, szeretem a macskákat, a világbékét meg az animéket (Higurashi, Le Portrait de Petit Cossette, Ergo Proxy, Paradise Kiss, Kakurenbo, etc), nem szeretem a diszkózenét és a képmutatást... ésööööhm... lehet kövezni, de halvány fogalmam sincs, mi az a Twilight. redface xD zenéből amúgy metalt, gothot, industrialt hallgatok, pölö SOAD, Lordi, Dimmu Borgir, Emilie Autumn, Collide, Manson, Children Of Bodom, Rasputina, Apocalyptica, Dalriada, Inkubus Sukkubus, Static-X, Sonata Arctica, Nirvana, Junkies, Ossian... hát ezt tudnám még folytatni, de aki ebből egyet is szeret, annak küldök valamit a wishlistből... (nehogy valaki komolyan vegye, le vagyok ééééégve, még a parókámra sincs pénzem crying ) ehhe, ha már itt tartunk... neeem, nem kunyerálok inkább >_<
hát, akinek ezek alapján nem lett elege belőlem =D (annak majd lesz később...) mindenesetre mielőtt nagyon hülyének néznétek, inkább csak ennyit írok. egyenlőre. muhaha. O=)

Azt hiszem, szeretlek. heart

Malreni vagyok az egyik moderátor. Légy üdvözölve. biggrin Ajánlom figyelmedbe az anime szubfórumban a Higurashi és umineko topic-okat. smile
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 57 58 59 60 61 62 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games