|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 12:48 pm
üdv itt neked is, Csokinyuszi. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 12:50 pm
Akitta-chan Csokinyuszi Sziasztok! Pár napja játszom csak, és próbálok boldogulni magamtól, több kevesebb sikerrel. Timinek hívnak, 16 éves vagyok és a Pécsiek népes táborát gyarapítom. biggrin Elég sok hobbym van, imádok rajzolni és festeni. Emellet zenét hallgatok és éneklek, néha viszont csak filózok az élet dolgain xd Szeretek tv-t nézni és gépezni, sokat vagyok a barátaimmal, és alapjába véve elég őrült vagyok... rofl ezt sok ember nem tolerálja, sok viszont igen. Hát hirtelenjében ennyit tudtam összeszedni magamról. Ha lesz még valami majd írok! Pá! whee Kezd sok lenni itt a Pécsi...Kertváros, belváros vagy egyébb? 3nodding Az egyébbe sorolom magam biggrin Biztos tudjátok hol van a Mohácsi úti kereszteződés, attól kell befelé elindulni egy osztott pályás úton. Ez mondhatni züld övezet, az út mentén fák, kertes házak, idilli béke, nyugalom biggrin Tehát minden ami kellemes. Egyébként Engel jános út biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:04 pm
Remek! blaugh Pont most egy csokinyuszi amikor még a macskám füle tövének is húsvéti szaga van. xp Egyébként tényleg. DR Maci nem tudja mért lehet ez? Egyébként üdv a guildben! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:06 pm
Csokinyuszi Az egyébbe sorolom magam biggrin Biztos tudjátok hol van a Mohácsi úti kereszteződés, attól kell befelé elindulni egy osztott pályás úton. Ez mondhatni züld övezet, az út mentén fák, kertes házak, idilli béke, nyugalom biggrin Tehát minden ami kellemes. Egyébként Engel jános út biggrin Na basszus...akkor nem messze a munkahelyemtől laksz...Kontakt Elektro, Mohácsi Út 79.
Mellesleg..ehhe..eddig csak én vagyok az eggyetlen AKTÍV pécsi. itt. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:13 pm
sgergely Remek! blaugh Pont most egy csokinyuszi amikor még a macskám füle tövének is húsvéti szaga van. xp Egyébként tényleg. DR Maci nem tudja mért lehet ez? Egyébként üdv a guildben! blaugh Hát igen Csokinyuszi.. Eredetileg Csokimikulás vagyok, ez egy játékból rámragadt, csak a csokinyuszi jobban illik egy női karihoz biggrin bár lehet ez egy újabb timi-hülyeség biggrin na mind1 .. és mindenkinek köszi az üdvözléseket, elég sok jó arc van itt...bár lehet túl korán van még az Ego-növeléshez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:22 pm
Csokinyuszi sgergely Remek! blaugh Pont most egy csokinyuszi amikor még a macskám füle tövének is húsvéti szaga van. xp Egyébként tényleg. DR Maci nem tudja mért lehet ez? Egyébként üdv a guildben! blaugh Hát igen Csokinyuszi.. Eredetileg Csokimikulás vagyok, ez egy játékból rámragadt, csak a csokinyuszi jobban illik egy női karihoz biggrin bár lehet ez egy újabb timi-hülyeség biggrin na mind1 .. és mindenkinek köszi az üdvözléseket, elég sok jó arc van itt...bár lehet túl korán van még az Ego-növeléshez biggrin Azt sose késő növelni... xd xd xp xp Ja és üdv itt whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:23 pm
Üdv! smile Én bp-i vagyok de talán 1x voltam Pécsett pár éve...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:29 pm
hűű, én még sohasem voltam Pécsett. redface Vas megye környékiek esetleg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:31 pm
MurderousPrincess hűű, én még sohasem voltam Pécsett. redface Vas megye környékiek esetleg? Vas megye? Hát ezért szereted a metált! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:32 pm
Én Budapesti vok. Az egy kis település úgy pestmegye közepe táján.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:39 pm
Akitta-chan MurderousPrincess hűű, én még sohasem voltam Pécsett. redface Vas megye környékiek esetleg? Vas megye? Hát ezért szereted a metált! xd haha. XD hát látod, Vas megye, és mégis minden jó koncertet BP-n meg az ország másik felén tartanak.. T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:57 pm
Én meg se szólalok, aki Gy-M-S megyében lakik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 2:01 pm
csongrád megye -----> szöged 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 2:14 pm
MurderousPrincess hali~ nesztek, új tag, nem tudom, mennyire jártok vele jól. =P hát... most őszintén, mi a fenét írjak? : D nyugat-magyarországi, Angi keresztnévre hallgató nőszemély vagyok, szeretem a macskákat, a világbékét meg az animéket (Higurashi, Le Portrait de Petit Cossette, Ergo Proxy, Paradise Kiss, Kakurenbo, etc), nem szeretem a diszkózenét és a képmutatást... ésööööhm... lehet kövezni, de halvány fogalmam sincs, mi az a Twilight. redface xD zenéből amúgy metalt, gothot, industrialt hallgatok, pölö SOAD, Lordi, Dimmu Borgir, Emilie Autumn, Collide, Manson, Children Of Bodom, Rasputina, Apocalyptica, Dalriada, Inkubus Sukkubus, Static-X, Sonata Arctica, Nirvana, Junkies, Ossian... hát ezt tudnám még folytatni, de aki ebből egyet is szeret, annak küldök valamit a wishlistből... (nehogy valaki komolyan vegye, le vagyok ééééégve, még a parókámra sincs pénzem crying ) ehhe, ha már itt tartunk... neeem, nem kunyerálok inkább >_< hát, akinek ezek alapján nem lett elege belőlem =D (annak majd lesz később...) mindenesetre mielőtt nagyon hülyének néznétek, inkább csak ennyit írok. egyenlőre. muhaha. O=) Azt hiszem, szeretlek. heart Malreni vagyok az egyik moderátor. Légy üdvözölve. biggrin Ajánlom figyelmedbe az anime szubfórumban a Higurashi és umineko topic-okat. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|