|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 2:13 pm
Egyszer, egy népszámláló ki akart kérdezni. A máját ettem meg, szép nagyszemű babbal és hozzá jó Kiatnti-t ittam. Fvfvfvfvfvfvfv...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 2:23 pm
Erről jut eszembe... hétvégén pannonos néni felhívott, hogy figyelmembe ajánlja az új költségmegtakarító csomagokat, de épp nem értem rá... (Fable-lel játszottam... xd ). Kérdezte mikor hívjon vissza. Mondtam neki, csütörtökön 1és 2 óra között. Az ma volt, de nem hívott!... xd Nem tudok majd költséget csökkenteni... gonk
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 2:32 pm
Engem, mindig megtalálnak valami égbekiáltó baromsággal... Egyszer hetente hívott fel ugyan az a nő, hogy az elmúlt három évben voltam-e valahol nyaralni...
Az utolsó alkalommal megfenyegettem, hogy ha mégegyszer felhív, feljelentem őket a fogyasztóvédelmiseknél, zaklatás miatt. Nem hívott többször. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 8:27 am
Helló Nyikasz! Dögös vagy, mint mindig. Hogy tetszett április elseje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 9:00 am
Fundoshi! Fundoshi! Fundoshi! Fundoshi! Fundoshi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 11:57 am
bibortetu Helló Nyikasz! Dögös vagy, mint mindig. Hogy tetszett április elseje? Köszi, te is xp
Mármint... itthon vagy Gaián?
Itthon fun-fun, Gaián... nem is tartották?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 3:26 pm
Nyikasz bibortetu Helló Nyikasz! Dögös vagy, mint mindig. Hogy tetszett április elseje? Köszi, te is xp
Itthon fun-fun, Gaián... nem is tartották?Szia Nyikasz! Hát, elvileg nem tartották. Gyakorlatilag, egy itemet lehet megvenni ebből az alkaolmból... Csunyák... A tavalyi event aranyos volt... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 03, 2008 8:12 am
Szia!
Melyik itemet?
Nem emlékszem a tavalyira... az a fekete fej volt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 03, 2008 11:48 am
Sziasztok! Eléggé kihalt a pálya, ha még viagrás teveként rohangálnék itt, akkor sem lenne nagy kavarodás.......................hallucinálnék? Lehervasztó............ eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 4:55 am
Malreni Nyikasz bibortetu Helló Nyikasz! Dögös vagy, mint mindig. Hogy tetszett április elseje? Köszi, te is xp
Itthon fun-fun, Gaián... nem is tartották?Szia Nyikasz! Hát, elvileg nem tartották. Gyakorlatilag, egy itemet lehet megvenni ebből az alkaolmból... Csunyák... A tavalyi event aranyos volt... crying @Nyikasz: Gaiára gondoltam, de ezek szerint nem voltál fent egy ideje. Ami az eventet illeti, amolyan 2in1 kaptunk. Alapból húsvéti, de másik ünnepre is való. A tavalyi ünnep nekem is jobban tetszett, mert jó volt és volt mit csinálni. crying Kinek, hogy tetszik az új Pinball játék? Poén, csak az irányítás lehetne praktikusabb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 4:57 am
Pandasin Sziasztok! Eléggé kihalt a pálya, ha még viagrás teveként rohangálnék itt, akkor sem lenne nagy kavarodás.......................hallucinálnék? Lehervasztó............ eek eek eek eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 11:47 am
Jééézus Isten!!! Tegnap... előtt hajnali háromkor kelltt kelnem, mentem melőzni. Utas kikérdezés és utasszámláls... 4:20-kor indult a járat, amin ültünk. Este 22:30-ig kérdeztük és számoltuk az utasokat a 88-as járaton... Volt egy párórás szünetünk, de azért durva volt egyben... a szerda, csütörtök és péntek teljesen összefolyt a fejemben... sweatdrop
De, kerestem egy raklap pénzt! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 12:22 am
Legalább elégedett vagy végére. Ez ilyen alkalmi meló volt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 10:21 am
bibortetu Kinek, hogy tetszik az új Pinball játék? Poén, csak az irányítás lehetne praktikusabb. Hát, angol billentyűzetkiosztással teljesen praktikus.. xd (Z = Y , / = - vagy. ) Nekem tetszik whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|