|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:50 am
Ozzwald Sei chan Ja myka, papatki!!! Baliaur masz*Rzuca jej zielona fiolkę*Jak to nie pomoże to zostaje operacja xd papa kocie... biggrin eek heke?? ja mam to wypic?? dobra raz sie zyje *do dna* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:50 am
cholera znowu musze isc -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:51 am
Sei chan Ja myka, papatki!!! Baliaur masz*Rzuca jej zielona fiolkę*Jak to nie pomoże to zostaje operacja xd Papcie *macha łapami* Rerekumkum Falc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:51 am
Falcone cholera znowu musze isc -_- biedak .. no to papa *macha łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:52 am
Falcone cholera znowu musze isc -_- Kurka wodna, ty się zdecyduj XD Papa *macha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:52 am
Sei chan Ja myka, papatki!!! Baliaur masz*Rzuca jej zielona fiolkę*Jak to nie pomoże to zostaje operacja xd papa papathus Falc nic sie ni dzieje?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:53 am
Baliaur Sei chan Ja myka, papatki!!! Baliaur masz*Rzuca jej zielona fiolkę*Jak to nie pomoże to zostaje operacja xd papa papathus Falc nic sie ni dzieje?? xp jak narazie bez zmian...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:54 am
Lina-san Baliaur wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* hey smile nie nie gadac?? napewno nikt noza ni ma?? to jak ja mam sie tego pozbyc crying help gonk gonk gonk *przypatruje sie uszom....po czym wyciaga nóż myśliwski* wiesz...nie wiem czy da sie to odciac bez szkody dla ciebie.... *bieze noz i odcina sobie uszy* troche krwi nigdy nie zaszkodzi.... *wychodzi zostawiajac za soba krwawy slad*.. papathus mushe jush isc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:54 am
ja też znikam... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:55 am
*macha obojgu na pożegnanie*
papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:57 am
Ozzwald ja też znikam... narazie... Do zobaczenia za parę miesięcy...(mam nadzieję,że wcześniej)!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:58 am
Delein Ozzwald ja też znikam... narazie... Do zobaczenia za parę miesięcy...(mam nadzieję,że wcześniej)! na pewno uda sie wcześniej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:58 am
Baliaur *bieze noz i odcina sobie uszy* troche krwi nigdy nie zaszkodzi.... *wychodzi zostawiajac za soba krwawy slad*.. papathus mushe jush isc.. *idzie za nia i zbiera krew do wiaderka *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 11:00 am