|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:45 am
wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:46 am
Ozzwald wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* cześć hej wink gdzie kupiłeś tą obróżke na szyje ? ładna jest XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Sei chan Baliaur *czeka na efekty eliksiru Sei* jush sie boje stare xp *Patrzy się na królicze uszy, które zaczeły wyrastać Baliaur* eek Ups, chyba jakis nieporządany efekt sweatdrop aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zdejmijto ze mnie crying ja nie ciem byc slodkim przebrzydlym krolikiem crying *przygniata uszy do glowy* Papa Sayo ........hm a moze.... ma ktos noz?? *Patrzy się na coraz większe uszy* eek Ups chyba coś nie tak zmieszałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* hey smile nie nie gadac?? napewno nikt noza ni ma?? to jak ja mam sie tego pozbyc crying help gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Ozzwald wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* cześć hej wink gdzie kupiłeś tą obróżke na szyje ? ładna jest XDD kiedyś dostałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* czesc...sorki jeszcze raz za mangowe wynudziłęs sie przeze mnie...XD ale garneli mnie do robienia konwentu a ja nie mogłem odm im wtedy... spoko smile poznałam sporo osób .. no i Ponczek nie dał mi sie nudzic .. potem Chaosa chciałam zabić za nazywanie mnie słodką .. ogólnie bylo ... hmmm .. interesująco XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:47 am
Witam ponownie............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:47 am
Ozzwald wywlok666 Ozzwald wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* cześć hej wink gdzie kupiłeś tą obróżke na szyje ? ładna jest XDD kiedyś dostałem... ech .. a bym kupiła taką mojej postaci .... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:48 am
Ja myka, papatki!!!
Baliaur masz*Rzuca jej zielona fiolkę*Jak to nie pomoże to zostaje operacja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur wywlok666 witam ponownie *wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry* nowe dla mnie twarze widze ... *podchodzi i wita sie ze wszytskimi* hey smile nie nie gadac?? napewno nikt noza ni ma?? to jak ja mam sie tego pozbyc crying help gonk gonk gonk *przypatruje sie uszom....po czym wyciaga nóż myśliwski* wiesz...nie wiem czy da sie to odciac bez szkody dla ciebie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ja myka, papatki!!! Baliaur masz*Rzuca jej zielona fiolkę*Jak to nie pomoże to zostaje operacja xd papa kocie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur *czeka na efekty eliksiru Sei* jush sie boje stare xp *Patrzy się na królicze uszy, które zaczeły wyrastać Baliaur* eek Ups, chyba jakis nieporządany efekt sweatdrop aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zdejmijto ze mnie crying ja nie ciem byc slodkim przebrzydlym krolikiem crying *przygniata uszy do glowy* Papa Sayo ........hm a moze.... ma ktos noz?? *Patrzy się na coraz większe uszy* eek Ups chyba coś nie tak zmieszałam sweatdrop ja ciem noz!!! crying crying crying crying jak tu nammah wpadnie to mnie nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:49 am
Falcone Witam ponownie............ witaj *strategiczny rzut i uścisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:50 am
Sei chan Ja myka, papatki!!! Baliaur masz*Rzuca jej zielona fiolkę*Jak to nie pomoże to zostaje operacja xd adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|