|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:36 am
Sei chan Delein Sei chan Ozzy ale m�głbyś sie ubrać gonk *Wyciąga z szaliczka świecąca fiolke*Kto chce wyprubowac m�j nowy eliksirek?? xd *odsuwa się* To ja podziękuję sweatdrop xd *Rosgląda się*Baliaur!!! No i mam ochotnika!!!*Podchodzi do Baliaur* eek eek eek eek nie siooo psiiiiiiik *wieje az sie za nia kurzy i sie o cos wywraca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ozzwald nie mów że źle wam było bezemnie... jak znikne znowu co pewnie nastąpi jeszcze dzisiaj to pojawie się na chwile w święta, a potem może dopiero w maju... Nie bo tak nudno miejscami blaugh To takie efekciarskie jest...wracasz po paru miesiącach i wszyscy "aaach, ozz, gdzie byłeś, wraaacaj"! XD nie wiem czy mam się obrazić czy nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzy ale m322;byś sie ubrać gonk *Wyciąga z szaliczka świecąca fiolke*Kto chce wyprubowac mowy eliksirek?? xd narazie więcej nie załorze... I więcej nie zdejmiesz. !?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:39 am
Ozzwald Delein Ozzwald nie mów że źle wam było bezemnie... jak znikne znowu co pewnie nastąpi jeszcze dzisiaj to pojawie się na chwile w święta, a potem może dopiero w maju... Nie bo tak nudno miejscami blaugh To takie efekciarskie jest...wracasz po paru miesiącach i wszyscy "aaach, ozz, gdzie byłeś, wraaacaj"! XD nie wiem czy mam się obrazić czy nie... Niby za co...to nie było obraźliwe... Papa Sayo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:39 am
Baliaur eek eek eek eek nie siooo psiiiiiiik *wieje az sie za nia kurzy i sie o cos wywraca* e cio to?? worek na ziemniaki??? a to tylko stanik Juliangel sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:40 am
Delein Ozzwald Delein Ozzwald nie mów że źle wam było bezemnie... jak znikne znowu co pewnie nastąpi jeszcze dzisiaj to pojawie się na chwile w święta, a potem może dopiero w maju... Nie bo tak nudno miejscami blaugh To takie efekciarskie jest...wracasz po paru miesiącach i wszyscy "aaach, ozz, gdzie byłeś, wraaacaj"! XD nie wiem czy mam się obrazić czy nie... Niby za co...to nie było obraźliwe... Papa Sayo! ale zawiera podtekst...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:41 am
*czeka na efekty eliksiru Sei* jush sie boje stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Chowa się za Ozzim i przygląda się przemianie Baliaur*Szczerze mówiąc jeszcze tej mikstury na niczym nie testowałam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty byś się tylko podtekstów doszukiwał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:43 am
Baliaur *czeka na efekty eliksiru Sei* jush sie boje stare xp *Patrzy się na królicze uszy, które zaczeły wyrastać Baliaur* eek Ups, chyba jakis nieporządany efekt sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:44 am
witam ponownie
*wchodzi do pokoiku z uśmiechem na pół twazry*
nowe dla mnie twarze widze ...
*podchodzi i wita sie ze wszytskimi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:44 am
Sei chan Baliaur *czeka na efekty eliksiru Sei* jush sie boje stare xp *Patrzy się na królicze uszy, które zaczeły wyrastać Baliaur* eek Ups, chyba jakis nieporządany efekt sweatdrop aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zdejmijto ze mnie crying ja nie ciem byc slodkim przebrzydlym krolikiem crying *przygniata uszy do glowy* Papa Sayo ........hm a moze.... ma ktos noz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|