|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:29 am
witciamy z powrotem aaaaaaaaaaa dlaczego gdy wszystko odbudujemy.. dach naszego zycia znow stanie sie rowny.. wszystko musi pasc.. ot tak crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:30 am
Baliaur dlaczego gdy wszystko odbudujemy.. dach naszego zycia znow stanie sie rowny.. wszystko musi pasc.. ot tak crying ee... co jest chłopak cie żucił.. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:31 am
Ozzwald Delein Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... Oż w mordę...któżto nas odwiedził ^^ Avsko :3 a no wpadłem może MODów powkurzam... biggrin *bęc* No tak ^^' A potem znowu znikniesz na nie wiadomo ile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:31 am
Baliaur witciamy z powrotem aaaaaaaaaaa dlaczego gdy wszystko odbudujemy.. dach naszego zycia znow stanie sie rowny.. wszystko musi pasc.. ot tak crying eeee?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:32 am
Ozzwald Baliaur dlaczego gdy wszystko odbudujemy.. dach naszego zycia znow stanie sie rowny.. wszystko musi pasc.. ot tak crying ee... co jest chłopak cie żucił.. ? stare eek eek eek taaaaaaaa...predzej by chiba w kalendarz kopnal....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:33 am
Delein Ozzwald Delein Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... Oż w mordę...któżto nas odwiedził ^^ Avsko :3 a no wpadłem może MODów powkurzam... biggrin *bęc* No tak ^^' A potem znowu znikniesz na nie wiadomo ile... nie mów że źle wam było bezemnie... jak znikne znowu co pewnie nastąpi jeszcze dzisiaj to pojawie się na chwile w święta, a potem może dopiero w maju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:34 am
Sei chan Ozzy ale m�głbyś sie ubrać gonk *Wyciąga z szaliczka świecąca fiolke*Kto chce wyprubowac m�j nowy eliksirek?? xd *odsuwa się* To ja podziękuję sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Baliaur witciamy z powrotem aaaaaaaaaaa dlaczego gdy wszystko odbudujemy.. dach naszego zycia znow stanie sie rowny.. wszystko musi pasc.. ot tak crying eeee? mash racje.. nigdy nie bylo i nie bedzie dobrze.... xp xp xp domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sei chan Ozzy ale m�głbyś sie ubrać gonk *Wyciąga z szaliczka świecąca fiolke*Kto chce wyprubowac m�j nowy eliksirek?? xd *odsuwa się* To ja podziękuję sweatdrop xd *Rosgląda się*Baliaur!!! No i mam ochotnika!!!*Podchodzi do Baliaur*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:35 am
co wy na to bym sobie walnął fryzure punka XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald nie mów że źle wam było bezemnie... jak znikne znowu co pewnie nastąpi jeszcze dzisiaj to pojawie się na chwile w święta, a potem może dopiero w maju... Nie bo tak nudno miejscami blaugh To takie efekciarskie jest...wracasz po paru miesiącach i wszyscy "aaach, ozz, gdzie byłeś, wraaacaj"! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|