|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:14 am
Labudziak dobra.. kończe.. nudno tu jakos sie zrobiło.. nie wiem jak sie w rozmowe wcisnąc.. paa papaaa nie jest nudno tylko ty tak tio widzish bo z boku stoish....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:16 am
Baliaur eeeeee wiesz jest tak zwany pop rock sweatdrop a miedzy popem a lecisienkim rokiem roznica nie wielka.... Nie spotkałam się z taką muzyką jeszcze... Może to jakaś nowa odmiana Disco Poli Leciutki Rock z Bitem ... No nie i do tego jakaś bądyna jęcząca Siaba da....! Sayokun... aNo bywa zapytaj Kukusa i wejdź Do Meliny ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:18 am
Sayokun BeeWolf Falcone Siostra BeeWolfa question czy ty se przypadkiem z nas beki nie krecisz stare A czy to Karalne ?? Wiem, że m�j brat ma nie pokoleji, ale odrazu mnie z tego powodu brac na dywanik... Wali pięsiami w piersi Falcona... crying jesteś nie dobry !!! sweatdrop chyba nawet blizniakami daj jej spokuj.... xp domokun domokun domokun domokun tesh sie wqrzam jak mnie do siory porownoja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:21 am
BeeWolf Baliaur eeeeee wiesz jest tak zwany pop rock sweatdrop a miedzy popem a lecisienkim rokiem roznica nie wielka.... Nie spotkałam się z taką muzyką jeszcze... Może to jakaś nowa odmiana Disco Poli Leciutki Rock z Bitem ... No nie i do tego jakaś bądyna jęcząca Siaba da....! Sayokun... aNo bywa zapytaj Kukusa i wejdź Do Meliny ... ja lubic ciezka muza.... ja nie lubie rozgraniczac muzy na gatunki.. bo to jakos jej skrzydel odbiera.... dla mnie sa dwa glowne nurty...tego moge sluchac a tego nie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:22 am
niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:23 am
Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... 0.0 witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:23 am
Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... Cześć Bracie nimfomanie... xd Oni mi nie wierzą ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:25 am
Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... Hey a kto powiedzial ze zyjemy (odn wlasnej osoby) xp ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... Cześć Bracie nimfomanie... xd Oni mi nie wierzą ... crying a ty sam(a) sobie wierzysz wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:26 am
Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... Oż w mordę...któżto nas odwiedził ^^ Avsko :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:27 am
Sayokun a ty sam(a) sobie wierzysz wink blaugh stare Hmmm.... A czemu mam sobie nie wierzyć ?? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:28 am
Delein Ozzwald niespodziewanka... wpadłem zobaczyć jak żyjecie... Oż w mordę...któżto nas odwiedził ^^ Avsko :3 a no wpadłem może MODów powkurzam... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|