|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:03 am
papa Sei ogladal ktos ten horror wzrok??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada w swoim zakurzonym fotelu * puuuuuuuuuuuuuuuuuuuf , khe khe *kaszle* trzeba go wyczyścic * spogląda na swoje bandarze * i bandarzki tez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:04 am
Baliaur BeeWolf Jestem ZAJ{ącem}eFajny ścągłam sobie Wszystkie Albumy X-Japan .. xd Co za muza ... ble ...! sweatdrop aaaaaa Wilczka?? xp Skoro tego ni lubish to po cio sciagash?? (ja tesh nie przepadam za takim popikiem ... takie to mdle) Jestem siostrą BeeWolfa ... Dał mi swoje konto stare ... Po 2 scagnełam bo nie wiedziałem co to ... Po 3 to nie popik sweatdrop [Co ty wiesz o X-Japan]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:06 am
Lina-san Falcone on se to pewnie pisal tak z nudow a my sie teraz topatrujemu ukrytych sensow xd XD siedział za granica telewizji jeszcze nei wynaleziono komputera tez nie Xd to biedaczek gryzmolił smenty na kartce XP? On był jakiś serio...albo nie bedę przeklinać== Dla mnie nie ma znaczenia czy książka jest lekturą, czy nie...np. Mistrza I Małgorzatę, czy Fausta to ja ubóstwiam i prawdę mówiąc, gdyby nie szkoła to pewnie nigdy bym ich nie przeczytała...ale ten Tadek...nic tylko się pociąć==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:06 am
BeeWolf Baliaur BeeWolf Jestem ZAJ{ącem}eFajny ścągłam sobie Wszystkie Albumy X-Japan .. xd Co za muza ... ble ...! sweatdrop aaaaaa Wilczka?? xp Skoro tego ni lubish to po cio sciagash?? (ja tesh nie przepadam za takim popikiem ... takie to mdle) Jestem siostrą BeeWolfa ... Dał mi swoje konto stare ... Po 2 scagnełam bo nie wiedziałem co to ... Po 3 to nie popik sweatdrop [Co ty wiesz o X-Japan] nie wazne cio to i tak mi sie ni podoba xp ja wole Shwarc Stain choc slyszalam tylko kilka piosenek..... (a mi sie wydawalo ze X japan tio j-pop albo j-rock....) on ma siore... zork
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:08 am
BeeWolf Baliaur BeeWolf Jestem ZAJ{ącem}eFajny ścągłam sobie Wszystkie Albumy X-Japan .. xd Co za muza ... ble ...! sweatdrop aaaaaa Wilczka?? xp Skoro tego ni lubish to po cio sciagash?? (ja tesh nie przepadam za takim popikiem ... takie to mdle) Jestem siostrą BeeWolfa ... Dał mi swoje konto stare ... Po 2 scagnełam bo nie wiedziałem co to ... Po 3 to nie popik sweatdrop [Co ty wiesz o X-Japan] Siostra BeeWolfa question czy ty se przypadkiem z nas beki nie krecisz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:09 am
Baliaur BeeWolf Jestem siostrą BeeWolfa ... Dał mi swoje konto stare ... Po 2 scagnełam bo nie wiedziałem co to ... Po 3 to nie popik sweatdrop [Co ty wiesz o X-Japan] nie wazne cio to i tak mi sie ni podoba xp ja wole Shwarc Stain choc slyszalam tylko kilka piosenek..... (a mi sie wydawalo ze X japan tio j-pop albo j-rock....) on ma siore... zork Nie no Za... Fajna jesteś albo pop... Albo Rock... stare Ty jesteś niesłyszaca ?? :] ze ci się tak gatunki przeplatają ?? Ja Lubie wiele zespołów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:10 am
dobra.. kończe.. nudno tu jakos sie zrobiło.. nie wiem jak sie w rozmowe wcisnąc.. paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:10 am
Falcone Siostra BeeWolfa question czy ty se przypadkiem z nas beki nie krecisz stare tez mi sie co tak wydaje - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:11 am
BeeWolf Baliaur BeeWolf Jestem siostrą BeeWolfa ... Dał mi swoje konto stare ... Po 2 scagnełam bo nie wiedziałem co to ... Po 3 to nie popik sweatdrop [Co ty wiesz o X-Japan] nie wazne cio to i tak mi sie ni podoba xp ja wole Shwarc Stain choc slyszalam tylko kilka piosenek..... (a mi sie wydawalo ze X japan tio j-pop albo j-rock....) on ma siore... zork Nie no Za... Fajna jesteś albo pop... Albo Rock... stare Ty jesteś niesłyszaca ?? :] ze ci się tak gatunki przeplatają ?? Ja Lubie wiele zespołów. .....eeeeee wiesz jest tak zwany pop rock sweatdrop a miedzy popem a lecisienkim rokiem roznica nie wielka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:11 am
Labudziak dobra.. kończe.. nudno tu jakos sie zrobiło.. nie wiem jak sie w rozmowe wcisnąc.. paa na hama XD papapapapa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:12 am
Lina-san Falcone Siostra BeeWolfa question czy ty se przypadkiem z nas beki nie krecisz stare tez mi sie co tak wydaje - - hmm ja wiem ze rodzenstwo jest czesto do siebie podobne ale az tak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:12 am