|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:54 am
chce ktoś kupić nitemare boots?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Jestem ZAJ{ącem}eFajny ścągłam sobie Wszystkie Albumy X-Japan .. xd Co za muza ... ble ...! sweatdrop aaaaaa Wilczka?? xp Skoro tego ni lubish to po cio sciagash?? (ja tesh nie przepadam za takim popikiem ... takie to mdle)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o chya trzeba by się ogolić sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:55 am
Labudziak Sei chan Labudziak Sei chan Nya 53 komentarze już dostałam na deviancie wheee!!!! yy.. fajnie.. aaa.. co to jest xd http://seikathefish.deviantart.com luknij sobie 3nodding to coś w rózowym jest słodkie XD Nya moja doggy girl nyaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:56 am
Sayokun O.o chya trzeba by się ogolić sweatdrop *Wyciąga siekierę* Pomóc ci??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:58 am
Delein Baliaur Delein Kurcze jak ja nienawidze Mickiewicza...jakby �y�, to chybabym go nabi�a na pal == dlaczego?? surprised On te swoje Tadeusze i inne dziady chyba po jakiejś amfie pisał. Idiota skończony. A teraz kurde my to czytać musimy jakby inych książek nie było. Patafiany a nie ministerstwo, szlag by to... scream doskonale rozumiem....- - tez to przerabiałem - - straszne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:58 am
Sei chan Nya moja doggy girl nyaa xd słodkie az zeby bolą..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:59 am
Delein Baliaur Delein Kurcze jak ja nienawidze Mickiewicza...jakby �y�, to chybabym go nabi�a na pal == dlaczego?? surprised On te swoje Tadeusze i inne dziady chyba po jakiejś amfie pisał. Idiota skończony. A teraz kurde my to czytać musimy jakby inych książek nie było. Patafiany a nie ministerstwo, szlag by to... scream .... a kto lubi lektury?? sweatdrop jak nie kcesh nie czytaj...mash wolna wole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun O.o chya trzeba by się ogolić sweatdrop *Wyciąga siekierę* Pomóc ci?? stare stare stare 'topi siekierke wzrokiem'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:00 am
Sei chan Sayokun O.o chya trzeba by się ogolić sweatdrop *Wyciąga siekierę* Pomóc ci?? O.O Sei...odłóż ta siekierke ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:02 am
Falcone on se to pewnie pisal tak z nudow a my sie teraz topatrujemu ukrytych sensow xd XD siedział za granica telewizji jeszcze nei wynaleziono komputera tez nie Xd to biedaczek gryzmolił smenty na kartce XP?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|