|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:31 am
nie ma mowy XD jak go złapiesz na Gai sama do niego napisz
ja go nie bede o nic prosić XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:32 am
Buuuuuuuuuuuuu crying Przylecial kufer i nie moge otworzyc swojego profliu. Jest anpisane, ze nie mozna znalezc moich ciuchow!!!! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:37 am
wywlok666 Yumehayla wywlok666 nie ma mowy XD jak go złapiesz na Gai sama do niego napisz ja go nie bede o nic prosić XDD nadal nie napisałaś jakiego ma nicka- -...i znnie od dziewczyn wyzywasz gonk XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD powinnam kazać Ci szukać we wlasnym zakresie .. ale znaj dobre serce matki biggrin Patryk_86 tylko nie narzucać sie z zbytnio ojcu .. !! ...jakie to odkrywcze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:37 am
idem na chwilkę wink
*podnosi się z fotelika*
niedlugo wrócę ...
*ściska obecnych na pożegnanie i znika *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:38 am
Yumehayla wywlok666 nie ma mowy XD jak go złapiesz na Gai sama do niego napisz ja go nie bede o nic prosić XDD nadal nie napisałaś jakiego ma nicka- -...i znnie od dziewczyn wyzywasz gonk O.o blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla wywlok666 Yumehayla wywlok666 nie ma mowy XD jak go złapiesz na Gai sama do niego napisz ja go nie bede o nic prosić XDD nadal nie napisałaś jakiego ma nicka- -...i znnie od dziewczyn wyzywasz gonk XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD powinnam kazać Ci szukać we wlasnym zakresie .. ale znaj dobre serce matki biggrin Patryk_86 tylko nie narzucać sie z zbytnio ojcu .. !! ...jakie to odkrywcze XD no baXDD nie chcialo mu sie jakos wysilac razz leniwy jest ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 idem na chwilkę wink *podnosi się z fotelika* niedlugo wrócę ... *ściska obecnych na pożegnanie i znika * Papa mamusiu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:39 am
Eurina Vam Buuuuuuuuuuuuu crying Przylecial kufer i nie moge otworzyc swojego profliu. Jest anpisane, ze nie mozna znalezc moich ciuchow!!!! crying crying O, przegapiłem cię^^'...hej^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:41 am
Yumehayla Eurina Vam Buuuuuuuuuuuuu crying Przylecial kufer i nie moge otworzyc swojego profliu. Jest anpisane, ze nie mozna znalezc moich ciuchow!!!! crying crying O, przegapiłem cię^^'...hej^^ Witaj. Jestem w szoku. Moze da sie anprawic profil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 8:41 am
...mamo...tatusia nie ma na liście członków Gai eek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|