|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:25 am
wywlok666 *wchodzi śpiąca i wyjątkowo zmęczona* hejkaaa.... *pada na fotel* hejka 4laugh akurat musze zmykac papatki ^.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:26 am
Delisa wywlok666 *wchodzi śpiąca i wyjątkowo zmęczona* hejkaaa.... *pada na fotel* hejka 4laugh akurat musze zmykac papatki ^.~ *sciska* papa *wraca umierać na fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:27 am
Prinee radioaktywny Melania Moon Prinee Melania Moon nie no ja wcale nie powiem mam swietny humor domokun co z tego ze zaspalam na poprawe z chemi co z tego ze ucieklismy z klasowki z niemca, ze pewnie nie pojdziemy za to do filharmoni i wogole, ehhhhhh ja chce swieta gonk *siada w fotelu i pije herbatke* lubisz chodzic do filharmoni ? razz biggrin ma to swoje plusy biggrin takie ze sie nie jest na lekcjach ^^ ja wole chodzic do teatru ^^ tetr tez jest fajny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:28 am
na torwarze ostatnio był balet rosyjski .. to było ciekawe bardzo smile chociaz teatr tez jest OK... jednak najbardziej lubi musicale jednak ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:32 am
wywlok666 na torwarze ostatnio był balet rosyjski .. to było ciekawe bardzo smile chociaz teatr tez jest OK... jednak najbardziej lubi musicale jednak .. ja na zadnym nie bylam ^^ a w tearze ostatnio bylam na romeo i juli wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:35 am
wywlok666 na torwarze ostatnio był balet rosyjski .. to było ciekawe bardzo smile chociaz teatr tez jest OK... jednak najbardziej lubi musicale jednak .. balet tez jest fajny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:36 am
Melania Moon wywlok666 na torwarze ostatnio był balet rosyjski .. to było ciekawe bardzo smile chociaz teatr tez jest OK... jednak najbardziej lubi musicale jednak .. balet tez jest fajny biggrin eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:39 am
Prinee Melania Moon wywlok666 na torwarze ostatnio był balet rosyjski .. to było ciekawe bardzo smile chociaz teatr tez jest OK... jednak najbardziej lubi musicale jednak .. balet tez jest fajny biggrin eek cio ? balet serio jest ciekawy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:42 am
teraz na "Grease" idę niedługo smile ten musical to dopiero podobno dobry jest XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:45 am
wywlok666 teraz na "Grease" idę niedługo smile ten musical to dopiero podobno dobry jest XD no to zdasz relacje biggrin dlaczego sobie nie zrobisz osobnej postaci? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:45 am
wywlok666 teraz na "Grease" idę niedługo smile ten musical to dopiero podobno dobry jest XD bylam i faktycznie jest fajny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:49 am
Prinee wywlok666 teraz na "Grease" idę niedługo smile ten musical to dopiero podobno dobry jest XD no to zdasz relacje biggrin dlaczego sobie nie zrobisz osobnej postaci? smile XDDDDDDDDDDDDDDD e tam XD po co ? razz teraz jak moj kolega na forum przybyl jeszcze smiesznie nawet jest .. wychodzi na to ze tworzymy pare homosexulaną XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:51 am
Melania Moon wywlok666 teraz na "Grease" idę niedługo smile ten musical to dopiero podobno dobry jest XD bylam i faktycznie jest fajny biggrin mi film sie bardzo podobał smile a musical podobno warty obejrzenia biggrin wiec teraz czekamy az moj mezczyznawpadnie do mnie i idziemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:53 am
dobra ja juz lece milej zbawy papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:56 am
hejka wsyzstkim...boshe jak ma dosc od 8 do 16 _ _" ja chyba podziekuje bo jutro mam replay'a sweatdrop a co tam u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|