|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:33 am
narazie dowidzenia (siedze w shkole w bibliotece a dzieci z 3 klasy mushą odrabiać lekcje stare grrrrrrrrrrrrrr................)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:36 am
ide... dziś dwa examy... biologia i angielski pisemny... to będzie bolało, oj będzie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:36 am
nie no ja wcale nie powiem mam swietny humor domokun co z tego ze zaspalam na poprawe z chemi co z tego ze ucieklismy z klasowki z niemca, ze pewnie nie pojdziemy za to do filharmoni i wogole, ehhhhhh ja chce swieta gonk *siada w fotelu i pije herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:51 am
Melania Moon nie no ja wcale nie powiem mam swietny humor domokun co z tego ze zaspalam na poprawe z chemi co z tego ze ucieklismy z klasowki z niemca, ze pewnie nie pojdziemy za to do filharmoni i wogole, ehhhhhh ja chce swieta gonk *siada w fotelu i pije herbatke* lubisz chodzic do filharmoni ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:58 am
Kukus radioaktywny crying cześć crying shkoda że, się nie zgodziłeś na członkowsktwo do polskiego forum....................nie ważne i nie zgodzę... sam doskonale wiesz czym zawiniłeś, cwaniaczku... a te łzy na bata? wzruszyć się miałem czy co? a co mam zrobić żeby to naprawić???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:03 am
radioaktywny Kukus radioaktywny narazie dowidzenia (siedze w shkole w bibliotece a dzieci z 3 klasy mushą odrabiać lekcje stare grrrrrrrrrrrrrr................) koledzy z klasy z tobą są? pozdrch nie ja chodzę do 1gim. po co się nabijash???? biggrin (możesh mnie obrażać ile chcesh biggrin to co mam zrobić żeby to nadrobić sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:07 am
Prinee Melania Moon nie no ja wcale nie powiem mam swietny humor domokun co z tego ze zaspalam na poprawe z chemi co z tego ze ucieklismy z klasowki z niemca, ze pewnie nie pojdziemy za to do filharmoni i wogole, ehhhhhh ja chce swieta gonk *siada w fotelu i pije herbatke* lubisz chodzic do filharmoni ? razz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:08 am
Melania Moon Prinee Melania Moon nie no ja wcale nie powiem mam swietny humor domokun co z tego ze zaspalam na poprawe z chemi co z tego ze ucieklismy z klasowki z niemca, ze pewnie nie pojdziemy za to do filharmoni i wogole, ehhhhhh ja chce swieta gonk *siada w fotelu i pije herbatke* lubisz chodzic do filharmoni ? razz biggrin ma to swoje plusy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:14 am
radioaktywny Melania Moon Prinee Melania Moon nie no ja wcale nie powiem mam swietny humor domokun co z tego ze zaspalam na poprawe z chemi co z tego ze ucieklismy z klasowki z niemca, ze pewnie nie pojdziemy za to do filharmoni i wogole, ehhhhhh ja chce swieta gonk *siada w fotelu i pije herbatke* lubisz chodzic do filharmoni ? razz biggrin ma to swoje plusy biggrin takie ze sie nie jest na lekcjach ^^ ja wole chodzic do teatru ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:18 am
hejka 4laugh ja tylko tak na chwile i moge pojsc bez pozegnania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:24 am
*wchodzi śpiąca i wyjątkowo zmęczona*
hejkaaa....
*pada na fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 7:25 am
Delisa hejka 4laugh ja tylko tak na chwile i moge pojsc bez pozegnania wink *apatyczny uścisk* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|