|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:06 am
jak tak patrze na te rankingi najlepszych gaiowych wedkarzy to chyba niektorzy 24h na dobe siedza nad tym stawem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:15 am
'wchodzi i pada na kanapę' xp witam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:21 am
Sayokun 'wchodzi i pada na kanapę' xp witam sweatdrop co sie stało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:22 am
gniewek pl Sayokun 'wchodzi i pada na kanapę' xp witam sweatdrop co sie stało nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:23 am
Sayokun gniewek pl Sayokun 'wchodzi i pada na kanapę' xp witam sweatdrop co sie stało nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop a ja jeszcze jestem wszkole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:24 am
Sayokun nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop ja tez jestem zmeczona, bo nie moglam cala noc zasnac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:25 am
Omega Sun Sayokun nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop ja tez jestem zmeczona, bo nie moglam cala noc zasnac xp wspułczuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:26 am
Omega Sun Sayokun nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop ja tez jestem zmeczona, bo nie moglam cala noc zasnac xp w niedziele zasną/łem o piątej rano (miałem zasnąć w sobote ale jakoś się przeciągneło)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:30 am
radioaktywny Omega Sun Sayokun nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop ja tez jestem zmeczona, bo nie moglam cala noc zasnac xp w niedziele zasną/łem o piątej rano (miałem zasnąć w sobote ale jakoś się przeciągneło) faaaaaajnie... ja w piątek się naćpałem i zchlałem, w sobotę upiłem na umur nie licząc faktu iż nie pamiętam 34 godzin swego życia to było WPORZO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:31 am
Kukus radioaktywny Omega Sun Sayokun nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop ja tez jestem zmeczona, bo nie moglam cala noc zasnac xp w niedziele zasną/łem o piątej rano (miałem zasnąć w sobote ale jakoś się przeciągneło) faaaaaajnie... ja w piątek się naćpałem i zchlałem, w sobotę upiłem na umur nie licząc faktu iż nie pamiętam 34 godzin swego życia to było WPORZO crying cześć crying shkoda że, się nie zgodziłeś na członkowsktwo do polskiego forum....................nie ważne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:32 am
Kukus radioaktywny Omega Sun Sayokun nic się nie stało sweatdrop po prostu jestem zmęczony po szkole sweatdrop ja tez jestem zmeczona, bo nie moglam cala noc zasnac xp w niedziele zasną/łem o piątej rano (miałem zasnąć w sobote ale jakoś się przeciągneło) faaaaaajnie... ja w piątek się naćpałem i zchlałem, w sobotę upiłem na umur nie licząc faktu iż nie pamiętam 34 godzin swego życia to było WPORZO cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich, ehhh szkola gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny crying cześć crying shkoda że, się nie zgodziłeś na członkowsktwo do polskiego forum....................nie ważne i nie zgodzę... sam doskonale wiesz czym zawiniłeś, cwaniaczku... a te łzy na bata? wzruszyć się miałem czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|