|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:18 pm
uciakam juz ...
zeganm wszytstkich
*całuje Fil i reszcie macha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:19 pm
Patryk_86 uciakam juz ... zeganm wszytstkich *całuje Fil i reszcie macha* narka BTW moge reszte opublikowac ale to tylko za namowa i pod warunkiem ze ten sie spodoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:19 pm
Róża jest piękna więc kle, Koląc zadaje rany. Tak cierpi człowiek gdy kocha, A sam nie jest kochany.
wiecie co to jest śmieszne.. ja tu umieram z rozpaczy miłosnej a tamci sie kłóca! crying crying crying heart
eek pikene juz to wklejam do notatnika!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:20 pm
M-Teen Róża jest piękna więc kle, Koląc zadaje rany. Tak cierpi człowiek gdy kocha, A sam nie jest kochany.wiecie co to jest śmieszne.. ja tu umieram z rozpaczy miłosnej a tamci sie kłóca! crying crying crying heart eek pikene juz to wklejam do notatnika!!! co jest piekne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:22 pm
ja tez sie zbierac bede .. klasowke mam dzisiaj powazna .. no i o 5:50 pobudka ...
adieu więc
*macha łapką na pożegnanie i idzie do swej alkowy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:24 pm
wywlok666 ja tez sie zbierac bede .. klasowke mam dzisiaj powazna .. no i o 5:50 pobudka ... adieu więc *macha łapką na pożegnanie i idzie do swej alkowy* papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:28 pm
dzieki... jasli ci sie tak bardzo podoba moge i jeszcze pokazac moej 2 inne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:29 pm
Gdy będziesz w pustym pokoju, A po policzku popłynie Ci łza. To nie myśl, że jesteś sam na świecie, Bo razem z Tobą jestem ja.
albo ten ...
Wszystko można zapomnieć. Radość, smutek i łzy. Lecz nie można zapomnieć Takiego chłopaka jak TY.
z miła checia ozbacze twoje wiersze ^^
o własnie leci 'Smells like a teen spirit' blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:37 pm
oby dwa są ładne z taka głebia napisane.. ale ten drugi bardzije mi sie podoba ^_^ wiesz płakac mi sie chche *łyz wpływjaa do oczu..* jescze teraz leci MY HEART WILL GO ON crying cry buu ciezkie me zycie jest ale jakos musze to podołac.. czemu wszysyc wkoło są tak ślicznie zakochani tylkoja nie? JA SIE PO PROSTU URODZIŁAM POD ZŁĄ GWIAZDĄ!
crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:42 pm
M-Teen oby dwa są ładne z taka głebia napisane.. ale ten drugi bardzije mi sie podoba ^_^ wiesz płakac mi sie chche *łyz wpływjaa do oczu..* jescze teraz leci MY HEART WILL GO ON crying cry buu ciezkie me zycie jest ale jakos musze to podołac.. czemu wszysyc wkoło są tak ślicznie zakochani tylkoja nie? JA SIE PO PROSTU URODZIŁAM POD ZŁĄ GWIAZDĄ! crying crying crying wcalee nie...ja tesz nie zawsze mialem latwo...blyo lepiej bylo ogrzej ale teraz jusz sie ulozylo tak miedzy nami to ci powiem ze ta osoba z ktora teraz jestem to ta sama z ktora bylem poprzednio i dla ktorej napislem ten wierszyk milosny...z tym ze ze mna zerwala i przez miesiac nie egzystowalem prawie w zyciu przez 2 w zyciu blizyszm towarzyskim a po 3 zeszlismy sie znowu bo stwierdzila ze to byla najgorsza decyzja jaka podjela..ale nawet nie wiesz jak sie moja psychika zmienila przez okrez ktory z nia bylem ,kiedy ze mna zerwala i znowu zaczelismy od nowa kiedy ja jusz prawie sie poodalem i stwiedzilem ze to co razem stowrzylismy nie ma dalej szans...i u ciebie tez bedzie lepiej mowie ci....*wileki przytul *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:47 pm
Vykk M-Teen oby dwa są ładne z taka głebia napisane.. ale ten drugi bardzije mi sie podoba ^_^ wiesz płakac mi sie chche *łyz wpływjaa do oczu..* jescze teraz leci MY HEART WILL GO ON crying cry buu ciezkie me zycie jest ale jakos musze to podołac.. czemu wszysyc wkoło są tak ślicznie zakochani tylkoja nie? JA SIE PO PROSTU URODZIŁAM POD ZŁĄ GWIAZDĄ! crying crying crying wcalee nie...ja tesz nie zawsze mialem latwo...blyo lepiej bylo ogrzej ale teraz jusz sie ulozylo tak miedzy nami to ci powiem ze ta osoba z ktora teraz jestem to ta sama z ktora bylem poprzednio i dla ktorej napislem ten wierszyk milosny...z tym ze ze mna zerwala i przez miesiac nie egzystowalem prawie w zyciu przez 2 w zyciu blizyszm towarzyskim a po 3 zeszlismy sie znowu bo stwierdzila ze to byla najgorsza decyzja jaka podjela..ale nawet nie wiesz jak sie moja psychika zmienila przez okrez ktory z nia bylem ,kiedy ze mna zerwala i znowu zaczelismy od nowa kiedy ja jusz prawie sie poodalem i stwiedzilem ze to co razem stowrzylismy nie ma dalej szans...i u ciebie tez bedzie lepiej mowie ci....*wileki przytul * a to wredna małpa! kiedy ja zrywałam z chłopakiem chyba przez tydzien myślałam czy to słuszne itd.. ale podjełam tweyd słuszand roge.. nie wiem jak wygladasz, ale widze jak piszesz na forum i widze ze jestes bardzo wartościowa osoba.. ta osoba ktora mi sie podoba wewnetrznie [bo nie wiem czy podoba mi sie z wygladu] jest wspaniala, bardzo romantyczna takze pisze wiersze.. on jest po prostu wpsaniały.. wsyztko sie zepsuło bo było naparwde bardzo fajnie z nim spedzac czas.. wszytko sie popsuło kiedy widzialam go wiesz z moja koleżanka.. jak tacza.. a on dawał mi takie nadzieje.. cry ale nie wiem do konca czy to on ja poproisł czy to ona zrobiła mi BIG przykrość.. wiem ze jest jeszcze jakas szansa.. uuuh.. wieczór wyżąlin co? *przytul, wtula sie w ramiona* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:54 pm
M-Teen Vykk M-Teen oby dwa są ładne z taka głebia napisane.. ale ten drugi bardzije mi sie podoba ^_^ wiesz płakac mi sie chche *łyz wpływjaa do oczu..* jescze teraz leci MY HEART WILL GO ON crying cry buu ciezkie me zycie jest ale jakos musze to podołac.. czemu wszysyc wkoło są tak ślicznie zakochani tylkoja nie? JA SIE PO PROSTU URODZIŁAM POD ZŁĄ GWIAZDĄ! crying crying crying wcalee nie...ja tesz nie zawsze mialem latwo...blyo lepiej bylo ogrzej ale teraz jusz sie ulozylo tak miedzy nami to ci powiem ze ta osoba z ktora teraz jestem to ta sama z ktora bylem poprzednio i dla ktorej napislem ten wierszyk milosny...z tym ze ze mna zerwala i przez miesiac nie egzystowalem prawie w zyciu przez 2 w zyciu blizyszm towarzyskim a po 3 zeszlismy sie znowu bo stwierdzila ze to byla najgorsza decyzja jaka podjela..ale nawet nie wiesz jak sie moja psychika zmienila przez okrez ktory z nia bylem ,kiedy ze mna zerwala i znowu zaczelismy od nowa kiedy ja jusz prawie sie poodalem i stwiedzilem ze to co razem stowrzylismy nie ma dalej szans...i u ciebie tez bedzie lepiej mowie ci....*wileki przytul * a to wredna małpa! kiedy ja zrywałam z chłopakiem chyba przez tydzien myślałam czy to słuszne itd.. ale podjełam tweyd słuszand roge.. nie wiem jak wygladasz, ale widze jak piszesz na forum i widze ze jestes bardzo wartościowa osoba.. ta osoba ktora mi sie podoba wewnetrznie [bo nie wiem czy podoba mi sie z wygladu] jest wspaniala, bardzo romantyczna takze pisze wiersze.. on jest po prostu wpsaniały.. wsyztko sie zepsuło bo było naparwde bardzo fajnie z nim spedzac czas.. wszytko sie popsuło kiedy widzialam go wiesz z moja koleżanka.. jak tacza.. a on dawał mi takie nadzieje.. cry ale nie wiem do konca czy to on ja poproisł czy to ona zrobiła mi BIG przykrość.. wiem ze jest jeszcze jakas szansa.. uuuh.. wieczór wyżąlin co? *przytul, wtula sie w ramiona* sad czasem i taki jest potrzebny... wiesz rozumiem ze jest ci ciezko i jak chcesz zawzse mozesz napisac mi PM i sobie pogadamy...wydaje mi sie ze ty tez jestes rozsadna osoba,ktora ma zarys tego czego chce od zycia jesli nie wiecej ale niestety nie moge teraz gadac bo wrzeszcza na mnie czemu jeszcze nie spie ale z chcecia poPMuje z toba... *wielki przytul...sciska z calych sil i unosi lekko nad ziemie patzy w oczka i jeszcze mocniej przydula blaugh *papapa..nie siedz za dlgo bo nie wstaniesz...a ja niesety jusz musze isc*wychodzac przez drzwi na pozegnanie macha raczka*slodkich snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|