|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:37 pm
nox123 a ja jestem i mnie niema bo zaraz ide grac w RO biggrin miłej gry więc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:41 pm
wywlok666 powinnam sie uczyc do klasowki z polaka.. ale jakos nie cche mi się XDD dokonalam kolejnego zakupuza plecami bratai pewnie mnie zabije razz ale takie fajne te widły są XDD a poza tym słucham muzyki z Krola Lwa .. XDD *jakas faza mnie na to zlapala XDD * a u Ciebie ? supoer ile za nie dalas?? ja??zamiast sie uczyc siedze tutaj razz poza tym slucham Hells kitcxhen na vivie i klikam na gg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:42 pm
za widły dałam hmm 6000 g jakoś ... ech .. teraz czas odrabiać tą kasę razz na gg to i ja siedze .. umówiłam sie na 24 XDDD
teraz zaś leci u mnie Death ... razz koniec Króla lwa na chwile .. zaraz zaś posłucham milusiego Theriona XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:47 pm
*siedzi w swoim foteliku i rozgląda się po pomieszczeniu*
buuuuu crying gdzie wszyscy poleźli ... sad nudno samemu z echem gadać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:50 pm
wywlok666 za widły dałam hmm 6000 g jakoś ... ech .. teraz czas odrabiać tą kasę razz na gg to i ja siedze .. umówiłam sie na 24 XDDD teraz zaś leci u mnie Death ... razz koniec Króla lwa na chwile .. zaraz zaś posłucham milusiego Theriona XDD wow to super tanioo widzialem takie po 14tys!!ale to bylo wygorowane chyba...ja nadal slucham vivy...przynajmniej przez godzinke moge posluchac w miare fajnej muzy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:52 pm
wywlok666 *siedzi w swoim foteliku i rozgląda się po pomieszczeniu* buuuuu crying gdzie wszyscy poleźli ... sad nudno samemu z echem gadać ... heeej jestem ^^ włosy mam jeszcze mokre a teraz włąsnie faszeruje sie pysznymi grzankami mmmmm ta chrupiąca bagietka.. a ten stopiony ser na niej i keczup muaaaa biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:55 pm
M-Teen wywlok666 *siedzi w swoim foteliku i rozgląda się po pomieszczeniu* buuuuu crying gdzie wszyscy poleźli ... sad nudno samemu z echem gadać ... heeej jestem ^^ włosy mam jeszcze mokre a teraz włąsnie faszeruje sie pysznymi grzankami mmmmm ta chrupiąca bagietka.. a ten stopiony ser na niej i keczup muaaaa biggrin biggrin biggrin smacznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:57 pm
*wgryza sie w kanapke i bełkocze do Fifi* szenkruje *chrrrup, pokazuje fifi mui apetito rzecz* chcesz trofhe.. ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk wywlok666 za widły dałam hmm 6000 g jakoś ... ech .. teraz czas odrabiać tą kasę razz na gg to i ja siedze .. umówiłam sie na 24 XDDD teraz zaś leci u mnie Death ... razz koniec Króla lwa na chwile .. zaraz zaś posłucham milusiego Theriona XDD wow to super tanioo widzialem takie po 14tys!!ale to bylo wygorowane chyba...ja nadal slucham vivy...przynajmniej przez godzinke moge posluchac w miare fajnej muzy xd hyhyhy .. ja mam komp w takim miejcu ze televizorka sobie nie poslucham w nocy... no i zadowala mnie to co na kompie mam XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wywlok666 *siedzi w swoim foteliku i rozgląda się po pomieszczeniu* buuuuu crying gdzie wszyscy poleźli ... sad nudno samemu z echem gadać ... heeej jestem ^^ włosy mam jeszcze mokre a teraz włąsnie faszeruje sie pysznymi grzankami mmmmm ta chrupiąca bagietka.. a ten stopiony ser na niej i keczup muaaaa biggrin biggrin biggrin smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:58 pm
wywlok666 *siedzi w swoim foteliku i rozgląda się po pomieszczeniu* buuuuu crying gdzie wszyscy poleźli ... sad nudno samemu z echem gadać ... *wkrada się do pokojuizachodzi ją od tyłu* witaj skarbie *całuje mocno i sadza sobie na kolanach* ja nie pozwole ci się nudzic ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:01 pm
Patryk_86 wywlok666 *siedzi w swoim foteliku i rozgląda się po pomieszczeniu* buuuuu crying gdzie wszyscy poleźli ... sad nudno samemu z echem gadać ... *wkrada się do pokojuizachodzi ją od tyłu* witaj skarbie *całuje mocno i sadza sobie na kolanach* ja nie pozwole ci się nudzic .... nudze się wiec nawet Tobą sie zadowole *wtula się w cieple ramiona* chociaż nadal cie nie lubie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:02 pm
patryk.. jakie to ramntyczne 3nodding
hmm dziekuje Vykk ^^ *oblizuje sie, kanapki nie ma sad * sad buu nie mam juz mojego pysznego żarełka sad crying
*osuwa se na kanape ze swoim napełnionym bebechem i bełkocze pod nosem : nah nah =_=''*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:04 pm
wywlok666 Vykk wywlok666 za widły dałam hmm 6000 g jakoś ... ech .. teraz czas odrabiać tą kasę razz na gg to i ja siedze .. umówiłam sie na 24 XDDD teraz zaś leci u mnie Death ... razz koniec Króla lwa na chwile .. zaraz zaś posłucham milusiego Theriona XDD wow to super tanioo widzialem takie po 14tys!!ale to bylo wygorowane chyba...ja nadal slucham vivy...przynajmniej przez godzinke moge posluchac w miare fajnej muzy xd hyhyhy .. ja mam komp w takim miejcu ze televizorka sobie nie poslucham w nocy... no i zadowala mnie to co na kompie mam XDD mnie tez powinno...mam 26GB mp3 ale jakos ciagle mi malo muzy razz xd wiem jestem szajbniety ale nic na to nie poradze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|