|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:52 pm
juz dziesiata... dzisiaj maja zaczac nadawac last exile ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:53 pm
papa *wybiega dzikim pedem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:56 pm
heya!! Ale ja sie krece razz ... co tam slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:59 pm
Vykk heya!! Ale ja sie krece razz ... co tam slychac?? hmm witaj... chyba jestemy tu sami.. reszta nie daje znkaów życia... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:03 pm
M-Teen Vykk heya!! Ale ja sie krece razz ... co tam slychac?? hmm witaj... chyba jestemy tu sami.. reszta nie daje znkaów życia... xp dobre i to...lepiej pogadac z 1 osobka niz w ogole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:07 pm
3nodding taaa racja...
nonwiec co mi interesujacego powiesz Vykk :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:12 pm
M-Teen 3nodding taaa racja... nonwiec co mi interesujacego powiesz Vykk :> hmmm...a co tu mowic..jutro znowu do szkolki...az sie mylec nie chce... ale pociesza mnie fakt ze jeszcze poltora tygodni meczarni razz xp xd ale po co gadac o szkole...z drugiej strony nic innego nie na chodzi mi na mysl razz sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:23 pm
czescicho wam szkraby whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:26 pm
M-Teen aaa szkoła daj spok tym tygodniu mam 2 spr, 2 kartki + kartkz jezyka dodatkowego.... KOSZMAR!!! ale całe szczescie to juz ostatni tydzien mordęgi, świeta i sylwek!!! xp whee heh... ja mam dostac dwa nowe zadania praktyczne, wystawiaja oceny za pierwsze zadania, hmmm...co jeszcze a! musze sie pouczyc do examoow styczniowych XD i ferie mi sie zaczynaja dopiero...23.XII. crying a co tam... EDIT. i wspolczuje kartkowek, klasoowek i sprawdzianoow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:33 pm
hmm witaj Karina ^^
taaa pozazdrościć spr i kartk. sie raczje nie da sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:33 pm
Miss_Karina M-Teen aaa szkoła daj spok tym tygodniu mam 2 spr, 2 kartki + kartkz jezyka dodatkowego.... KOSZMAR!!! ale całe szczescie to juz ostatni tydzien mordęgi, świeta i sylwek!!! xp whee heh... ja mam dostac dwa nowe zadania praktyczne, wystawiaja oceny za pierwsze zadania, hmmm...co jeszcze a! musze sie pouczyc do examoow styczniowych XD i ferie mi sie zaczynaja dopiero...23.XII. crying a co tam... EDIT. i wspolczuje kartkowek, klasoowek i sprawdzianoow 3nodding moze zmienmy temat bo jak ja powiem to sie zalamia wszyscy... moze o sylwestrze...macie plany??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:36 pm
Vykk moze zmienmy temat bo jak ja powiem to sie zalamia wszyscy... moze o sylwestrze...macie plany?? jestem za whee ja prawdopodobnie bede u kumpeli i jej znajomych wink zrobimy kameralnego i wystrzalowego sylwka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:39 pm
hmm sylwek - mam plany ^^ ide do kumpeli bedziec ała moja wyjebista [sorx razz ] klasa a potem ide do siebie z kilkoma osobami i tam swietujemy new rok razz razz razz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:42 pm
hmm ja sie tam na sylwka ciesze ^^ wyszaleje sie, wypłakam za wsze czasy wyśmieje i bdeedzie git ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|