|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 11:59 am
wywlok666 u mnie u rodzicow w sypialni chwilowo >,< to to jest masakra .. tak w ogole to witaj Deliso witaj wywlok 4laugh *przytula* falcone baaardzo cie lubie i ... jaki drobiazg chcialbys dostac pod choinke? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:00 pm
wywlok666 ja sie wlasnie dowiedzialam ze jutro mam klasowke z polaka .. >.< yupi .. antyk caly .. bardzo drobiazgowo .. kocham szkole po prostu .. i kalse maturalną .. zapomnialem dodac ze jeszcze z niczego nie zaczolem sie uczyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:01 pm
uciekam już powoli :****
*ściska co popadnie i co ma pod ręką*
koło 24 powinanm jeszcze wpaść na chwilkę ...
*idzie do sypialni wziąść się za naukę .. ewentualnie pogadać ze swoim nowym współlokatorem Patrykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:03 pm
wywlok666 uciekam już powoli :**** *ściska co popadnie i co ma pod ręką* koło 24 powinanm jeszcze wpaść na chwilkę ... *idzie do sypialni wziąść się za naukę .. ewentualnie pogadać ze swoim nowym współlokatorem Patrykiem* papatki sad *przytulas na pozegnanie* falcone-to co odpowiesz mi? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:03 pm
Delisa wywlok666 u mnie u rodzicow w sypialni chwilowo >,< to to jest masakra .. tak w ogole to witaj Deliso witaj wywlok 4laugh *przytula* falcone baaardzo cie lubie i ... jaki drobiazg chcialbys dostac pod choinke? ^^ hmmm........ black musketer hat - 22 410 biggrin a tak naprawde wystarczy ze mnie lubisz to jest najlepszy prezent wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:06 pm
Falcone Delisa wywlok666 u mnie u rodzicow w sypialni chwilowo >,< to to jest masakra .. tak w ogole to witaj Deliso witaj wywlok 4laugh *przytula* falcone baaardzo cie lubie i ... jaki drobiazg chcialbys dostac pod choinke? ^^ hmmm........ black musketer hat - 22 410 biggrin a tak naprawde wystarczy ze mnie lubisz to jest najlepszy prezent wink ale ja ciem ci cos dac sad *skacze na niego* odpowiedz albo nie zejde xd blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:10 pm
Delisa Falcone Delisa wywlok666 u mnie u rodzicow w sypialni chwilowo >,< to to jest masakra .. tak w ogole to witaj Deliso witaj wywlok 4laugh *przytula* falcone baaardzo cie lubie i ... jaki drobiazg chcialbys dostac pod choinke? ^^ hmmm........ black musketer hat - 22 410 biggrin a tak naprawde wystarczy ze mnie lubisz to jest najlepszy prezent wink ale ja ciem ci cos dac sad *skacze na niego* odpowiedz albo nie zejde xd blaugh wink no nie wiem co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:12 pm
powroocilam na krootko blaugh .. znaczy .. dopooki mnie nie wygonią z pokoju whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:12 pm
o wiem mozesz mi dolozyc do Hallowenowej koszulki 3nodding brakuje mi 400 golda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:14 pm
Witam wszystkich słodko po długiej nieobecności *uśmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:15 pm
Lethiel powroocilam na krootko blaugh .. znaczy .. dopooki mnie nie wygonią z pokoju whee hejka 4laugh *zeskakuje z Falcone* falcone-ale to ma byc prezent pod choinke a nie teraz sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:15 pm
Delisa Lethiel powroocilam na krootko blaugh .. znaczy .. dopooki mnie nie wygonią z pokoju whee hejka 4laugh *zeskakuje z Falcone* falcone-ale to ma byc prezent pod choinke a nie teraz sad 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:16 pm
Irinn Witam wszystkich słodko po długiej nieobecności *uśmiecha sie* hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:18 pm