|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:45 am
*wychyla sie z nad ksiazki* o panicz Zer0 biggrin czesc *przytula* szukacie konkursow to zapraszam tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:45 am
eee...... czesc Kukus...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:47 am
Point.Zer0 Prinee Point.Zer0 Prinee no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh To nie jest maniactwo seksualne , pokaż mi faceta który by nie chciał popatrzeć ( ja napewno wink ) xd no to masz okazje biggrin tylko cos malo uczestniczek razz Uczestnikiem była tylko przedstawicielka rodzaju męskiego zwany Beewolf xd kurde Bee to dwie osoby... BeeWolf_san to Konrad, BeeWolf to Dorota jego siostra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon *wychyla sie z nad ksiazki* o panicz Zer0 biggrin czesc *przytula* szukacie konkursow to zapraszam tu Witam Pani Melanio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Point.Zer0 Vykk Vanscin Wiesz co Zero? Do twarzy ci w tych majtkach xd zero czy ty nie jestes prze przypadek exhibicionista?? xd Nie , gdybym nie sprzedał przedtem rzeczy wyglądałbym tak jak na tej Sygnaturce zrobionej przez Kage'a :  Hah, no właśnie chciałam powiedzieć, że kiedyś chodziłeś okutany jak jamajczyk na syberii XD ee tam wygladales tam fajnie...troche jak taki pan lubiacy s/m lub fuhrer xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:48 am
Point.Zer0 Melania Moon *wychyla sie z nad ksiazki* o panicz Zer0 biggrin czesc *przytula* szukacie konkursow to zapraszam tu Witam Pani Melanio xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:49 am
Wyglądałem jak wyglądałem , na razie mam 3366 kasy , więc za mało na starego dobrego srebrnego prochowca sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:50 am
Point.Zer0 Wyglądałem jak wyglądałem , na razie mam 3366 kasy , więc za mało na starego dobrego srebrnego prochowca sweatdrop tutaj się szybko pieniądze zbiera .. chociażby łowiąc rybki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:52 am
wywlok666 Point.Zer0 Wyglądałem jak wyglądałem , na razie mam 3366 kasy , więc za mało na starego dobrego srebrnego prochowca sweatdrop tutaj się szybko pieniądze zbiera .. chociażby łowiąc rybki ... E , jestem na forum dla ludzi , nie dla flashowo - javowych gierek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Point.Zer0 Wyglądałem jak wyglądałem , na razie mam 3366 kasy , więc za mało na starego dobrego srebrnego prochowca sweatdrop tutaj się szybko pieniądze zbiera .. chociażby łowiąc rybki ... taa najpierw trzeba zainwestowac w wedke.... bo z tym patykiem i z kawalkiem sznurka nie da sie lowic..... na mediumie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Point.Zer0 Wyglądałem jak wyglądałem , na razie mam 3366 kasy , więc za mało na starego dobrego srebrnego prochowca sweatdrop tutaj się szybko pieniądze zbiera .. chociażby łowiąc rybki ... aj tam moja wedka nie potrafie zlowic wiecej niz za 50 boo ma najzyklejsza i na najlatiwjszym poziomie bo na innych mi ryby za szybko uciekaja razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:53 am
Rynn the Vampire Point.Zer0 Wyglądałem jak wyglądałem , na razie mam 3366 kasy , więc za mało na starego dobrego srebrnego prochowca sweatdrop (khem khem) (my chcemy pom (ale ty jesteś głupi) (i nie chcesz..) sweatdrop a owszem - nie chcę pomocy , taki już jestem wink Ale dziękuję za chęci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|