|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:35 am
Prinee taaa dzialo sie Kukus namawial niektore dziewczyny zeby wziely udzial w jego konkursie razz napraaawde baaardzo ciekawe razz to sie zaczelo jeszcze jak bylem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:35 am
Wiesz co Zero? Do twarzy ci w tych majtkach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:36 am
Vanscin Wiesz co Zero? Do twarzy ci w tych majtkach xd haahahhahaa lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Prinee Point.Zer0 Prinee taaa dzialo sie Kukus namawial niektore dziewczyny zeby wziely udzial w jego konkursie razz napraaawde baaardzo ciekawe razz Rozumiem że wzięłaś udział ? wink ja? nie.... no co ty ! widziales co to za konkurs....? xp Widziałem widziałem wink no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vanscin Wiesz co Zero? Do twarzy ci w tych majtkach xd zero czy ty nie jestes prze przypadek exhibicionista?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:37 am
Prinee no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh To nie jest maniactwo seksualne , pokaż mi faceta który by nie chciał popatrzeć ( ja napewno wink ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:40 am
Point.Zer0 Prinee no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh To nie jest maniactwo seksualne , pokaż mi faceta który by nie chciał popatrzeć ( ja napewno wink ) xd no to masz okazje biggrin tylko cos malo uczestniczek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:41 am
Vykk Vanscin Wiesz co Zero? Do twarzy ci w tych majtkach xd zero czy ty nie jestes prze przypadek exhibicionista?? xd Nie , gdybym nie sprzedał przedtem rzeczy wyglądałbym tak jak na tej Sygnaturce zrobionej przez Kage'a :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:42 am
Prinee Point.Zer0 Prinee no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh To nie jest maniactwo seksualne , pokaż mi faceta który by nie chciał popatrzeć ( ja napewno wink ) xd no to masz okazje biggrin tylko cos malo uczestniczek razz Uczestnikiem była tylko przedstawicielka rodzaju męskiego zwany Beewolf xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Prinee no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh To nie jest maniactwo seksualne , pokaż mi faceta który by nie chciał popatrzeć ( ja napewno wink ) xd xd taa ale pokaż mi "noralną" dziewczyne ktora pokaże za parę pikselkowych numerkow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Point.Zer0 Prinee Point.Zer0 Prinee taaa dzialo sie Kukus namawial niektore dziewczyny zeby wziely udzial w jego konkursie razz napraaawde baaardzo ciekawe razz Rozumiem że wzięłaś udział ? wink ja? nie.... no co ty ! widziales co to za konkurs....? xp Widziałem widziałem wink no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh ja wszystko widzę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:44 am
Sayokun Point.Zer0 Prinee no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh To nie jest maniactwo seksualne , pokaż mi faceta który by nie chciał popatrzeć ( ja napewno wink ) xd xd taa ale pokaż mi "noralną" dziewczyne ktora pokaże za parę pikselkowych numerkow blaugh Też Prawda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Vykk Vanscin Wiesz co Zero? Do twarzy ci w tych majtkach xd zero czy ty nie jestes prze przypadek exhibicionista?? xd Nie , gdybym nie sprzedał przedtem rzeczy wyglądałbym tak jak na tej Sygnaturce zrobionej przez Kage'a :  Hah, no właśnie chciałam powiedzieć, że kiedyś chodziłeś okutany jak jamajczyk na syberii XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Prinee Point.Zer0 Prinee no właśnie.... blaugh hehe chociaz kasa by sie przydala no ale mzoe wymysli ktos inny konkurs.... a nie konkurs jakiegos maniaka seksualnego.... blaugh To nie jest maniactwo seksualne , pokaż mi faceta który by nie chciał popatrzeć ( ja napewno wink ) xd no to masz okazje biggrin tylko cos malo uczestniczek razz Uczestnikiem była tylko przedstawicielka rodzaju męskiego zwany Beewolf xd a mi sie wydaje ze jeszcze ktos dawal fote..... blaugh to ta co Kukus sie tak chwalil ostatnio jej zdjeciem..... chyba.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|