|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:47 am
Lavagetas_heqetai szkoda no ale bede wytrwały^^ Nie masz wyjścia razz Shiori- chyba potrafisz czytać, poza tym skracaj sytaty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:50 am
Delein Lavagetas_heqetai szkoda no ale bede wytrwały^^ Nie masz wyjścia razz Shiori- chyba potrafisz czytać, poza tym skracaj sytaty. Oj, przepraszam sweatdrop ... Nie gracie tu czasem w RPG?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:50 am
Delein Lavagetas_heqetai szkoda no ale bede wytrwały^^ Nie masz wyjścia razz Shiori- chyba potrafisz czytać, poza tym skracaj sytaty. jak ja nie lubie nie miec wyjscia :cD no ale coz- moze jakos jeszcze to z ciebie wyciagne :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:51 am
Shiroi_Hikari Delein Lavagetas_heqetai szkoda no ale bede wytrwały^^ Nie masz wyjścia razz Shiori- chyba potrafisz czytać, poza tym skracaj sytaty. Oj, przepraszam sweatdrop ... Nie gracie tu czasem w RPG? Jest gildia RPG założona przez członków tej...musiałabyś poszukać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:54 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai szkoda no ale bede wytrwały^^ Nie masz wyjścia razz Shiori- chyba potrafisz czytać, poza tym skracaj sytaty. jak ja nie lubie nie miec wyjscia :cD no ale coz- moze jakos jeszcze to z ciebie wyciagne :3 To ja już nie będę cię denerwować blaugh *siedzi cicho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:57 am
Mykam, gaia coś mi zabardzo szwankuje!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai szkoda no ale bede wytrwały^^ Nie masz wyjścia razz Shiori- chyba potrafisz czytać, poza tym skracaj sytaty. jak ja nie lubie nie miec wyjscia :cD no ale coz- moze jakos jeszcze to z ciebie wyciagne :3 To ja już nie będę cię denerwować blaugh *siedzi cicho* nie denerwujesz :cP i nie siedz cicho :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ostatni raz to za ciebie robię... a opcja "edit" jest obok "quote" Przepraszam Kukus, ale mam tą opcję na innych tematach w Gaiowych forum. Tutaj w Gildii jej nie mam... poważnie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:00 am
Lavagetas_heqetai nie denerwujesz :cP i nie siedz cicho :cP*śmieje się próbując uciec* XD Okej, ja już lecę...do zobaczenia *cmok dla Pii* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:01 am
Shiroi_Hikari Kukus ostatni raz to za ciebie robię... a opcja "edit" jest obok "quote" Przepraszam Kukus, ale mam tą opcję na innych tematach w Gaiowych forum. Tutaj w Gildii jej nie mam... poważnie.. A wysłałaś podanie ? może nie i cie nie przyjelismy jeszcze ;] bo ja nie pamientam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:10 am
Haha! Podziwiajcie potęgę mojego demonicznego kurczaczka!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 10:13 am
Delein Lavagetas_heqetai nie denerwujesz :cP i nie siedz cicho :cP*śmieje się próbując uciec* XD Okej, ja już lecę...do zobaczenia *cmok dla Pii* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* papa*macha jej z fotela i czyta dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|