|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:21 am
Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk hejka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:23 am
Labudziak wywlok666 jak noc minęła ? i dzionek ? Twoja pani biedna jest obolala po spotkaniu z mangowcami z warszawy XDD noc? niewiem.. spałem XD dzionek? przed kompem stare a co ci mangowcy robili, że wszystko cie boli co? XD dowiedzieli sie mego tajniastego znienawidzonego slowa .. a raczej okreslenia mej osoby ... słowem tym jest *rozglada sie i zniza głos do szeptu* słodka ... wczesniej zas mnei wymacano .. wysciskano .. zwiazano .. ogolnie mangowe bywaja ciekawe XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:23 am
BeeWolf_san Kukus Delein O, dobre XD A do tego macie już jakieś zgłoszenia? tak... mamy... ale odbędzie się wyłącznie jeśli w tym będą jakieś zgłoszenia oprmojej puszczalskiej kuzynki i Sane, ktoora jest nimfomanką exhibicjonistką Moja siostra się puszcza, wiedziałem :] czyżbyś nie zauważył, że zawsze nam mała lafirynda znika gdzieś w szafie na imprezach i wychodzi w pogniecionych lekko ciuchach i kiecka na głowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:24 am
Kukus Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk nie ten konkurs... tu nie twarz się liczy... a inwencja blaugh Uch..no jak chodzi o piersi to też się czym chwalić nie mam więc też sobie daruję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:25 am
wywlok666 dowiedzieli sie mego tajniastego znienawidzonego slowa .. a raczej okreslenia mej osoby ... słowem tym jest *rozglada sie i zniza głos do szeptu* słodka ... wczesniej zas mnei wymacano .. wysciskano .. zwiazano .. ogolnie mangowe bywaja ciekawe XDD hmm..a na rózne odmiany "słodka" tez xle reagujesz?(np. Urocza?) macona? wiązano? xd chyba znów zaczne chodzić na mangowe spotkania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:28 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk nie ten konkurs... tu nie twarz się liczy... a inwencja blaugh Uch..no jak chodzi o piersi to też się czym chwalić nie mam więc też sobie daruję... nie bądź Kolargol... pokaż piersi... dwie zawodniczki już pokazały
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk nie ten konkurs... tu nie twarz się liczy... a inwencja blaugh Uch..no jak chodzi o piersi to też się czym chwalić nie mam więc też sobie daruję... Też w to nie wchodzę...5k to 5k, ale jeśli chodzi o mnie, to nie ma na czym oka zawiesić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk nie ten konkurs... tu nie twarz się liczy... a inwencja blaugh Uch..no jak chodzi o piersi to też się czym chwalić nie mam więc też sobie daruję... nie bądź Kolargol... pokaż piersi... dwie zawodniczki już pokazały tak? A gdzie można obejrzeć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:29 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk nie ten konkurs... tu nie twarz się liczy... a inwencja blaugh Uch..no jak chodzi o piersi to też się czym chwalić nie mam więc też sobie daruję... nie bądź Kolargol... pokaż piersi... dwie zawodniczki już pokazały tak? A gdzie można obejrzeć? strony 179, 180, 181 w melinie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:30 am
Delein Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk nie ten konkurs... tu nie twarz się liczy... a inwencja blaugh Uch..no jak chodzi o piersi to też się czym chwalić nie mam więc też sobie daruję... Też w to nie wchodzę...5k to 5k, ale jeśli chodzi o mnie, to nie ma na czym oka zawiesić... wiesz, jeszcze jakbym te piersi MIAŁA na tyle duże, że je widać na pierwszy rzut oka..a tak to tylko głuchy śmiech gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:31 am
Delein Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Bry 3nodding Kukus, jakie 5k? Ja tam 1k widzę..poza tym ja mam twarz szkaradną więc odpadam w przedbiegach gonk nie ten konkurs... tu nie twarz się liczy... a inwencja blaugh Uch..no jak chodzi o piersi to też się czym chwalić nie mam więc też sobie daruję... Też w to nie wchodzę...5k to 5k, ale jeśli chodzi o mnie, to nie ma na czym oka zawiesić... małe piersi też są wporzo... liczy się inwencja i odwaga... a nie tylko wielkie bańki nie będzie kaski bez cycoszków
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak hmm..a na rózne odmiany "słodka" tez xle reagujesz?(np. Urocza?) macona? wiązano? xd chyba znów zaczne chodzić na mangowe spotkania xd słysze słodka i gryzę ... XDDD lub zaciągam do pokoju i taka osoba żaluje ze uzyla tego slowa... XDD zas co do macania i wiazania ... ech ...XDDD takie juz towazystwo ... XDDD co zrobic .... nie chcialam sie dac .. niemniej .. razz nie udalo mi sie .. zwiazana byłam i wyłaskotana .. XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:35 am
wywlok666 słysze słodka i gryzę ... XDDD lub zaciągam do pokoju i taka osoba żaluje ze uzyla tego slowa... XDD zas co do macania i wiazania ... ech ...XDDD takie juz towazystwo ... XDDD co zrobic .... nie chcialam sie dac .. niemniej .. razz nie udalo mi sie .. zwiazana byłam i wyłaskotana .. XDD to naprawde fajne towarzystwo xd w moim mieście na "mangowe" spotkania przychodza dzieciaki co tylko : DB, YU-Gi-Og i te byblejdy XD tylko sie powiesic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|