|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:05 am
ee... ja sie tylko ladnie witam >_>'' jestem nowa, nie wiem nic, jak widac biegam w samych gaciach nawet _-_".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:05 am
Lethiel Delein *pojawia się w zielonawej mgiełce* Avsko ludziska i inne paszczaki! Jaka smętna pogoda...na szczęście na dziś w nocu u mnie padać śnieg, na który już czekam od listopada 3nodding O.o .... paszczaaaak gonk gonk gonk boje sie paszczaka crying ... ... Ja tylko tak rzuciałam...tu żadnych paszczaków chyba nie ma...chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:06 am
reiv ee... ja sie tylko ladnie witam >_>'' jestem nowa, nie wiem nic, jak widac biegam w samych gaciach nawet _-_". witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuulas* jestes ona czy on O.o ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lethiel Delein *pojawia się w zielonawej mgiełce* Avsko ludziska i inne paszczaki! Jaka smętna pogoda...na szczęście na dziś w nocu u mnie padać śnieg, na który już czekam od listopada 3nodding O.o .... paszczaaaak gonk gonk gonk boje sie paszczaka crying ... ... Ja tylko tak rzuciałam...tu żadnych paszczaków chyba nie ma...chyba... ninja .. jestes pewna sad ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reiv ee... ja sie tylko ladnie witam >_>'' jestem nowa, nie wiem nic, jak widac biegam w samych gaciach nawet _-_". jakiej jesteś pUci? i jeśli jesteś FEMALE to czemu masz Avka MALE? przypominam wszystkim paniom o 5 k do wygrania w MELINowym końkursie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:07 am
reiv ee... ja sie tylko ladnie witam >_>'' jestem nowa, nie wiem nic, jak widac biegam w samych gaciach nawet _-_". Avsko, jestem Delein bardzo mi miło *podaje łapkę*...Nowa? A nie nowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:07 am
Kukus reiv ee... ja sie tylko ladnie witam >_>'' jestem nowa, nie wiem nic, jak widac biegam w samych gaciach nawet _-_". jakiej jesteś pUci? i jeśli jesteś FEMALE to czemu masz Avka MALE? przypominam wszystkim paniom o 5 k do wygrania w MELINowym końkursieTematyka tego konkursu bije na morde wszystkie dotychczasowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:09 am
Lethiel wlasnie poznalam swojego tatusia 3nodding whee widziałem xd jeszcze został jeden do poznania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:09 am
Hadarniel ee... ja sie tylko ladnie witam >_>'' jestem nowa, nie wiem nic, jak widac biegam w samych gaciach nawet _-_". witaj kochanie *rzut na szyje i sciska stara znajoma osobke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:10 am
Sayokun Lethiel wlasnie poznalam swojego tatusia 3nodding whee widziałem xd jeszcze został jeden do poznania nie.. jeszcze dwooch 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:10 am
Siema wam,,, i jak tam u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:12 am
Sayokun Lethiel wlasnie poznalam swojego tatusia 3nodding whee widziałem xd jeszcze został jeden do poznania twoj ojciec to dziad i tyle razz mowilam ci .... i brzydal jest ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Siema wam,,, i jak tam u was? 4laugh *przytuuuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus reiv ee... ja sie tylko ladnie witam >_>'' jestem nowa, nie wiem nic, jak widac biegam w samych gaciach nawet _-_". jakiej jesteś pUci? i jeśli jesteś FEMALE to czemu masz Avka MALE? przypominam wszystkim paniom o 5 k do wygrania w MELINowym końkursieTematyka tego konkursu bije na morde wszystkie dotychczasowe... ale za to następny będzie dla przyjemności pań... robimy konkurs panów w przebraniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|